سلام امید وارم حال همگی خوب باشه گفتم بیام چند تا از محصولاتی رو که ازشون راضی بودم معرفی کنم .
و این که بگم پوست من چربه و این محصولات مخصوص پوست های چربه .
اول از همه شوینده شوینده صورت بامبو و درخت چای دیپ سنس که اصلا باهاش جوش نزدم و خوب بود در کل چربی صورتم رو رفع می کرد .شوینده بعدی ژل شستشوی ابرسان صورت اکنه سل لایسل که خب اینم باعث نشد جوش بزنم و چربی رو رفع می کرد . اما می رسیم به عشقم چیزی که عاشقشم صابون صورت کاملیا که گیاهی و ۳ سال پیش باهاش اشنا شدم و کاملا جوش ها رو می برد جای جوش ها رو می برد چربی رو رفع می کرد براقی رو رفع می کرد اصلا عالی البته نسبت به قیمت خیلی مناسبش دارم میگما .
بعدی اسکراب از بین اسکرابایی که استفاده کردم اسکراب وارمی ذغال از همه بهتر بود که باعث کوچیک شدن نقاط سیاه روی بینی شد البته تاثیرش کوتاه مدت بود ولی در کل لایه بردار خوبی بود .
مورد بعدی تونر از بین تونر ها تونر درخت چای دیپ سنس، هیدرودرم پوست های معمولی و چرب خوب بودن و پوستم رو خیلی خوب تمیز کردن و باعث جوش زدن نشدن البته باید بگم تونر ویتامین سی سی گل هم برای من خوب بود ولی چون ویتامین سی داره ممکنه به بعضی ها نسازه و باعث حساسیت و جوش زدن بشه ولی برای من جوش نزد خداروشکر
بعدی اب رسانه که من اب رسان هیالورونیک اسید نئودرم رو معرفی می کنم که ازش راضی بودم ولی چون هیالورونیک اسید داره پوست رو خشک می کنه و به خاطر همین بعدش حتما مرطوب کننده استفاده کنید ولی این خیلی به نسبت قیمتش خوب چربی صورت رو کنترل کرد .
بعدی مرطوب کننده من مرطوب کننده بامبوی مناسب پوست های مختلط و چرب دیپ سنس رو خیلی دوست داشتم اصلا کلا اون ست درخت چای و بامبوی دیپ سنس خیلی خوب بود با این برند ایرانی با قیمت های خیلی مناسب بود خیلی خوب بود و من اصلا ازش توقع نداشتم و کرم مرطوب کننده لدورا ام خوب ولی مدل دقیقش رو یادم نیست البته اب رسان لدورا رو نمی گما مرطوب کننده اب رسانش رو دوست نداشتم یعنی بد نبودا ولی قوی نبود ضعیف عمل کرده بود
بعدی ضد افتاب من ضد افتاب فلوئید مای رو خیلی دوست داشتم نسبت به قیمتش خوب بود واقعا در صورتی که خیلی ازش بد شنیدم ولی من راضی بودم و ضد افتاب ژی ناژن هم خوب بود هیچ کدوم باعث جوش نشدن و رد سفیدی هم نزاشتن .