2777
2789
عنوان

چجوری بگم پولمومیخوام؟

50 بازدید | 8 پست

بچه ها من خوابگاهیم

باهم اتاقیام خوردوخوراکمون یکیه و اگه بخوایم غذایی درست کنیم همه به یه اندازه پول میزنیم به کارت مشترک وخریدمیکنیم

من حدودیه ماه پیش یه کرمپودر دادم به دوستم گفتم من خریدم تیرست اگه تومیخوای برش دار

ازاون موقع ازش استفاده میکنه ولی حرفی ازاینکه پولشو بده نزده

فقط یبار ازم پرسید چندخریدی منم جواب دادم

الان چندوقته من هی میگم پول ندارم اما به خودش نمیگیره

خودشم وضع مالیش بدنیست اما الان تقریبا پولاش تموم شده

نمیدونم چجور بهش بگم پولو بده که ناراحت نشه

چون امروز قرارشد فردا بریم خریدکنیم ویکبشون گفت مانفری صد ریختیم به کارت.منم بلافاصله سهمموزدم.فکرمیکنم اگه بگم فکرکنه بخاطر پول امروزه

نه رک بگو ببخشید من بابت کرم پودر پول دادم اگ دادمش ینی قصد فروششو داشتم 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دیدی پول دستشه واضح بهش بگو ک یکم گیرم الان بیزحمت همون پول کرمی ک بهت دادم رو بده 

همش میگه پول ندارم وفلان

ولی احتمالا فردابهش بگم

چون خودم به شدت پول لازمم

دانشجوی خوابگاهیم هیچی نمیخرم خیلی رعایت میکنم کتابامو گذاشتم فروش هیشکی نخرید.از انلاین شاپمم فروش نداشتم

بابامم پاش شکسته خونه نشین شده روم نمیشه ازش پول بگیرم

ولی بدهکار بقیه که نیستم.نهایتش زنگ بزنه از خانوادش پول بگیره.هم از مامانش پول میگیره هم باباش هم دوست پسرش

کرم پودرو چند خریدی؟لابد فکر کرد مجانی دادی همون موقع باید بهش میگفتی الانم میتونی بگی ممکنه دلخور ب ...

۱۴۰خریده بودم

اگه پول لازم نبودم نمیگفتم واقعا

ولی چراباید به کسی که دوهفته بودمیشناختمش کرمپودر مجانی بدم؟

۱۴۰خریده بودم اگه پول لازم نبودم نمیگفتم واقعا ولی چراباید به کسی که دوهفته بودمیشناختمش کرمپودر م ...

حالا بهش بگی پولت رو میده

بعضیا وسیله اشون رو نمیخان و استفاده نمیکنن رایگان میدن این بنده خدا هم لابد اینطوری فکر کرده