2777
2789
عنوان

همیشه که جاری ها بد نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 21 پست
استارتر شما چسبندگی داشتی ظاهراً.تاپیک های دیگه شما رو دیدم.با عرض پوزش و عذرخواهی اگه به سوالم جواب ...

سلام آخ آخ چقدر دیر دیدم پیامتون رو در خدمتم عزیزم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
سلام آخ آخ چقدر دیر دیدم پیامتون رو در خدمتم عزیزم

ممنون که جواب دادید.من در مورد بارداری شما ازتون سوال داشتم.من سر سزارین سوم دکتر بهم گفت چسبندگی رحم به مثانه و دیواره شکم داشتی.و دیگه نباید حامله بشی ولی لوله هام رو نبست.یک ساعت و نیم تو سزارین سوم تو اتاق عمل بودم دکتر چسبندگی ها رو باز کرد.ولی گفت فایده ندارد و دوباره تو حاملگی بعدی به هم می چسبه.می خواستم بدونم شما هم مثل من بودید تو بارداری سوم؟به خاطر چسبندگی رحم به مثانه تو بارداری چهارم براتون جفت اکرتا پیش اومد؟

در ضمن دکتر حنطوش زاده رو تو بیمارستان امام خمینی شما دیدید؟ایشون به من گفت اگه دوباره حامله بشی نود و پنج درصد مشکلی برات پیش نمیاد.حرفش برام تعجب داشت.

تو بیمارستان امام خمینی رزیدنت ها شما رو عمل کردن یا دکتر؟

تشکر از شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که جواب دادید.من در مورد بارداری شما ازتون سوال داشتم.من سر سزارین سوم دکتر بهم گفت چسبندگی رح ...

سلام عزیزم

من زایمان سومم دکتر گفت که چسبندگی داری و اینکه خیلی باید مراقبت کنی و باردار نشی و متاسفانه من فراموش کردم حرف ایشون رو و باردار شدم بعد از سه سال ،و اینکه بله جفت من اکرتا شده بود و کلا رحم رو برداشتن و فقط تخمدان باقی مونده.

تو بیمارستان امام خو بالاخره رزیدنت هست اما کنارشون استاد ها هم هستند ،خود استاد منو عمل کرد نامشو فراموش کردم ،فقط می‌دونم لقب ایشون به مادر اکرتا معروف هستند .

و اینکه شما همچین تجربه داشتین و دکتر همچین چیزی گفته عجیبه .

و در آخر همه چیز دست خداست 

سلام عزیزم من زایمان سومم دکتر گفت که چسبندگی داری و اینکه خیلی باید مراقبت کنی و باردار نشی و متاس ...

آره خودم هم از حرف دکتر تعجب کردم البته من خیلی لاغر هستم 47کیلو هستم.نمی دونم دکتر به خاطر این به من گفت مشکل برات پیش نمیاد یا نه ربطی ندارد.

آره خودم هم از حرف دکتر تعجب کردم البته من خیلی لاغر هستم 47کیلو هستم.نمی دونم دکتر به خاطر این به م ...

ربطی به وزن نداره ،چسبندگی رحم بخشی مربوط به زایمان های مکرر سزارین هستش ،بخشیش سن بالا ،

ربطی به وزن نداره ،چسبندگی رحم بخشی مربوط به زایمان های مکرر سزارین هستش ،بخشیش سن بالا ،

ممنون ازتون که جواب دادید. دعا می کنم خدا خیرتون بده و بچه هاتون رو عاقبت به خیر کنه.

تعداد بچه هاتو بیشتر کن انشالله مشکل حل شه💔💔

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️