2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5998 بازدید | 230 پست
درسته اما همدم یه زن همسرشه،،،،، منم سعی میکنم با بچه هام سرگرم بشم

آره عزیزم با حرفت موافقم، و میدونم این اشتباهه و حتی توی روحیه و آینده زندگی بچه تاثیر منفی میگذاره که ببینه اون همدم و تکیه‌گاه مادرشه، اما دیگه وقتی شوهرم همه براش مهمن به جز من، منم اگر روزی بچه دار بشم اون میشه مهم‌ترین آدم زندگیم نه شوهرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دیگه توان دوری کردن ندارم ، انقدر اضطراب بهم وارد کرده که گاهی به پاش میفتم. عزیزم شما چند سالت ...

نزدیک ۴۰سالم هست ،متاهلم با سابقه ۲۰ساله در تاهل

بعضی از مردها شیطان واقعی هستن،با شیطان نمیشه درگیر شد،تو سراسر مهرو عطوفتی و نقطه مقابل سراسر خشم وکینه ،این جنگ ودعوا فقط شما نابود میکنه

درضمن تا بچه دار نشدی تصمیمت بگیر که می خوای باهاش ادامه بدی یا تموم کنی،درهرصورت گزینه بچه دار شدن کلا حذف کن 

میتونی باهاش ادامه بدی چون حداقل فایده ای که داره اینه ازدست درازی شیطان صفتهای دیگه درامانی

ببین عواطفت باچی آروم‌میشه،با کار ،هنر ،ورزش ....؟تصمیمت بزار روی همون و تا آخر ادامه بده تا به کمال اون کار برسی 

حتما حتما دنبال کسب درآمد باش وقتی این خلاء های وابستگیت تونستی پر کنی مطمئن باش کم کم وابستگی عاطفیت از شوهرت بریده میشه و اون میشه برده تو 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
نزدیک ۴۰سالم هست ،متاهلم با سابقه ۲۰ساله در تاهل بعضی از مردها شیطان واقعی هستن،با شیطان نمیشه درگی ...

ممنونم ازینکه تجربتون رو با حوصله و دلسوزانه برامون نوشتین. خیلی ممنونم خواهر 🌹

بله دقیقا، به شخصیت طرف و تربیت خانوادگیش و عقده های کودکیش برمیگرده. همسر من متاسفانه رفتارهای سمی ...

به نظرتون چجوری باید چجوری باید این مشکلو حل کرد؟

چون باز شما بیشتر میشناسینش و باهاش زندگی کردین پرسیدم؟

به نظرتون چجوری باید چجوری باید این مشکلو حل کرد؟ چون باز شما بیشتر میشناسینش و باهاش زندگی کردین پ ...

خیلی به سوالتون فکر کردم. متاسفانه از افراد سمی فقط باید دوری کرد یا مواظب بود که به خودتون آسیب نزنند. من که فوق لیسانس یکی از دانشگاه های معتبر تهران بودم جاهای تاپ کار کردم و خوش انرژی بودم و محبوب بودم همه جا ،  الان به شدت بی اعتماد به نفس و ترسو و مضطرب شدم و التماس اونو میکنم که حالمو بد نکنه، ولی اون همچنان جنگ قدرت داره . میدونی یه همچین آدمی خودش بی اعتماد به نفسه و درسته هارت و پورت میکنه ولی از درون خالیه و یکی باید یه جا محکم جلوش وایمیستاد یا بالاخره همه چی تموم میشد یا کاملا درست میشد. من کج دار مریض تا کردم و هی کوتاه اومدم تا جاییکه روانی بودنش من رو هم مریض کرد

قبلنا موقع قهر و دعوا همش تو پیش قدم شدی هوا برش داشته که باز میری اینبار تحمل کن نرو بزا خودش بیاد مگه تو چی از اون کمتر داری 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂