2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینطوره من پارسال گفتم  پسره اصلا فرار کرد قبلش خیلی خوب بود باهام  گفت نمیخوام واب ...

خب به نظرم پسر خوبی بوده. معلومه دلش خواسته اما میدونسته نمیتونه زندگی مناسبی واسش بسازه! کشیده کنار

آقا هستم !!! 🙏
از یه دختر مذهبی که یکی رو میخاس و بهش نرسید شنیده بودم میگفت کاش بهش اعتراف میکردم چون هم دختره پسر ...

.سر کار یکی بهم پیشنهاد ازدواج داد منم با کمال احترام جواب منفی دادم و گفتم به کسی نمیگم

خب دیگه اون آدم مشکل داره. خب این دیگه رابطه یه طرفه نمیشه . خیلی خوب این شکلی

داخل این جامعه ک داریم زندگی میکنیم هنوز جا نیوفتاده 

مثلا من اگر ب ی پسر علاقه داشته باشم و اعتراف کنم اون پسره خودشو میگیره و مغرور میشه یا ب منظور دیگه نگاه میکنه

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
داخل این جامعه ک داریم زندگی میکنیم هنوز جا نیوفتاده  مثلا من اگر ب ی پسر علاقه داشته باشم و ا ...

من که این شکلی فک نمی کنم .

به نظرم تازه باید به اون فرد احترام زیادی گذاشت .

بالاخره دختره🖐️

عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
دقیقااااا همینه فکر میکنن کین همه براشون مردن یا چی عه عههه

ارح بخدا ما دخترا خیلی ساده ایم ولی میجنگیم تا سو استفاده نشه ازمون 😁#خسته ولی قوی💪🏻

من که این شکلی فک نمی کنم . به نظرم تازه باید به اون فرد احترام زیادی گذاشت . بالاخره دختره🖐️

هرکسی ی طرز فکری داره 

و ای کاش طرز فکر پسرای دیگه هم مثل شما بود

از یه دختر مذهبی که یکی رو میخاس و بهش نرسید شنیده بودم میگفت کاش بهش اعتراف میکردم چون هم دختره پسر ...

ولی نمیشه گفتاااا پسزه اگه دوستش داشت خب یه حرکتی میکرد حداقل میگفت برام صبر کن شرابطم جور شه یا چی