2777
2789

دخترا اگه بخواین پسری رو که مدتی باهاش در رابطه بودین رد کنید ،چه کار میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلیلی که میخوام ردش کنم رو میگم بهش و تموم میکنم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دوس پسر اخریم رو وقتی شوهرم اومد خواستکاری باید ب بهانه دک میکردم اونم خیلی کنه بود و ازدواجی

ی روز بهش گفتم کدوم عکس من تو گوشیته 

میدونستم نداره

چیزی نداشت

گفتم تو ی عکسم از من نگه نداشتی

من چی توام

تو منو دوس نداری و دیگه رفتم قهر،،، عروس شدم🤣

من هرچی بی محلی میکنم بیشتر بهم میچسبه  اینو چیکار کنم🫠

مث منه💔.

همین کارو مهتا با من می کرد😂💔.

کلی براش متن می فرستادم .

موزیک .

تا ۴صبح براش بیدار بودم

عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
دوس پسر اخریم رو وقتی شوهرم اومد خواستکاری باید ب بهانه دک میکردم اونم خیلی کنه بود و ازدواجی ی روز ...

داش خوب کردی 

منم ک یبار داشتم باش حرف میزدم( با این ک میدونستم کجاس گفتم این صدا کیه؟ گف کدوم صدا صدایی ک اینجا نیست گفتم نننن ت داری منو خر میکنی مگ من کرم صدا رو نمیشنوم خائن ) والا دروغ گفتم صدایی نبود

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
مث منه💔. همین کارو مهتا با من می کرد😂💔. کلی براش متن می فرستادم . موزیک . تا ۴صبح براش بیدار ...

نمیدونم مهتا کیه ولی من دوست دختر این شخص نیستم

کلا نمیفهمم چشه و چی میخواد اما رفتارش به عنوان کسی که صرفا به دوست خیلی معمولیه عادی نیست.

نمیخوام دلشو بشکنم ولی اگه به این کاراش ادامه بده ممکنه مجبور شم یه برخوردی باهاش داشته باشم