2777
2789
عنوان

دستگاه آر اف

3097 بازدید | 15 پست

دوستان گل کسی برای رفع غبغب از آر اف استفاده کرده من امروز رفتم یه کوچولو تغییر کرد ولی دوستم گفت بایدمزوتراپی چربی میکردی که هزینه اش بالاتر هست ،کسی نمیدونه من با این غبغب لعنتی چیکار کنم ؟ ۳ سال پیش آر اف کردم ۲ جلسه عالی شد دوباره برگشت لاغرم هستم نمیدونم این رو کجای دلم بزارم. یعنی همین آر اف رو ادامه بدم ؟

دوست من جدیدا مزو کرد اصلا راضی نبود

تحقیق کن ی کاری هست مثل بوکال فت برای غب غب ولی سلامتی برات مهم تر باشه اگه حسابی پرس و جو کردی و مشکلی نداشت انجام بده

لاغر کنی رو غبغبت تاثیر نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جراحی و لیفت و اینا نکنی وقتی میگی قبلا رفتی آر اف خوب بوده برو دیگه اگه عوارض نداره فکر سلامتیت ...

اآره رفتم واقعا خوب بود ولی برگشت بعد اون دفعه با ۲ جلسه درست شد الان میگه ۴ جلسه بیا جلسه ای ۴۵۰ تومنه . ممنون ازشما لاغر هستم عزیزم ولی خوش هیکل نیستم

تو لاغری بدتر غبغب به چشم میاد 

هر کی میبینه میگه غبغبت رو جراحی کن فکر کن چی بوده امروز رفتم آراف برگشتم خواهر زادم گفت خاله تغییر کردی تازه کلی کار داره ۳ جلسه مونده