2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ مثلا رشته های تاپ تجربی فوقش میشی دکتر یا دندونپزشک پیشرفت نداره که ریاضی میشه شرکت زد اختراع ...

خب با تجربی هم میشه اختراع کرد

یعنی با هر رشته ای که توش تجربه و یادگیری بدست بیاری میشه اختراع کرد منتها در حیطه خودش

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
میشه دلیلشم بگید؟

مم خودم تجربی بودم سخته ولی وقتی دانشگاه رشته های تاپ بیاری خیلی موفق تری معمولا رشته ریاضی شغل به سختی گیر میاد ولی تئی تجربی شغل ریخته ولی باید رتبه کنکور خوب باشه و هزینه کنی 

تجربی خب الان واقعاً خیلیییی سخت شده

رقابت زیاد ، تعداد شرکت کننده های بالا و...

من خودم یه دورانی میخواستم برم تجربی که اینکار رو نکردم خدارو شکر چون الان میفهمم اصلاً علاقه نداشتم بهش علاقه هم شرطه اگر علاقه دارین که خب خیلی خوبه

اگر من بودم طبق روحیاتم شاید ریاضی رو بیشتر ترجیح میدادم (اگر فقط دو تا گزینه تجربی و ریاضی رو داشتم)

هر چند الان با ریاضی انسانی نمی‌تونم کنار بیام چه برسه به اینا 😶

مم خودم تجربی بودم سخته ولی وقتی دانشگاه رشته های تاپ بیاری خیلی موفق تری معمولا رشته ریاضی شغل به س ...

منم تجربیم میخوام برم ریاضی حس میکنم جای پیشرفت بیشتری داره 

تجربی خب الان واقعاً خیلیییی سخت شده رقابت زیاد ، تعداد شرکت کننده های بالا و... من خودم یه دورانی ...

من راستش به جفتش میتونم کنار بیام ولی دنبال شغلیم که بعدا ازش خسته نشم و نگم کاش به شغل دیگه انتخاب میکردم 

پزشک شدن چیزی نیست که میخوام

من راستش به جفتش میتونم کنار بیام ولی دنبال شغلیم که بعدا ازش خسته نشم و نگم کاش به شغل دیگه انتخاب ...

به نظرم ببینین علاقتون چیه 

چه جایگاهی رو میخواین

چه نوع دغدغه ای دارین

الان من اگر به قبل بر می‌گشتم میرفتم هنرستان چون الان میفهمم چقدر دوستش دارم از وقتی مشاوره رفتم دیگه میفهمم چی می‌خوام هرچند دیر رفتم و الان مسیر سخت ترس در پیش دارم 

به نظرم  برین پیش مشاور تحصیلی تست استعداد سنجی بدین به من که کمک کرد 🌷