2777
2789
عنوان

عشق همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون میتونست یه‌همکار خوب باشه نه یه آدمی که فاز عاشقی برداره ، اگر دوستت میداشت اینقدر خودخواه نمیلود که بخواد باهات ازدواج کنه سن باباتونو داره ، میتونست یه مشاور باشه ، پس بدرد مشاوره هم نمیخوره ، اون الان باید بفکر عروس و داماد کردن بچه هاش باشه نه بفکر دل و خشتک خودش ، چقدر سست عنصر

تاپیک قبل ازهمسروبچه ات گفتی کع توهم متاهلی یعنی

ببین همه چیز رو توی تاپیک نوشتم... من به اون آدم عشق پدری داشتم سالها ازش کار یاد گرفتم... رشته ما مهندسی بود توی یه تیم کار کردیم... سیزده سال کنار یه آدم کار کنی که امن باشه برات... بزرگتری برات بکنه بعد یهو بهت بگه هفت ساله عاشقته به هم نمیریزی؟  من بابام رو توی بچگی از دست دادم این آدم هم اسم بابام بود همیشه کنارش یاد گرفتم و حس امنیت داشتم... الان باهاش قهرم از دستش دادم... اون میخواد از بخش ما بره 

من متاهلم بچه هم دارم اما به خودم حق میدم این از دست دادن من رو غمگین کنه... من خواستم برام دعا کنید خدا کمکم کنه این حس پدرانه رو نسبت به این آدم فراموش کنم... من خیلی غمگینم... 

شرایط سختیه درکت میکنم منم رو یکی از همکارام که متاهله قبلا کراش داشتم البته من مجردم

اینکه آدم ها حتی تو متاهلی هم از کس دسگه ای خوششون بیاد طبیعت انسان هاست اما چیزی که مهمه اینه که به احساسش پرو بال نده ، بهش فکر نکنه و در عمل خطایی نکنه

وگرنه خب خیلی از احساسات ممکنه پیش بیاد برای همه هم هست . ولی مهم اینه بهش پر و بال ندی که پررنگ نشه و در عمل کار خطایی نکنی

شرایط سختیه درکت میکنم منم رو یکی از همکارام قبلا کراش داشتم البته من مجردم اینکه آدم ها حتی تو متا ...

چیکار کنم؟ دلتنگی خفه ام میکنه

به خدا رفتم پیش روانشناسم روی کاغذ نوشت امضاش کرد که تو زن قوی و خودساخته ای هستی و هیچوقت خطا نمیکنی... اما من حالم خوب نیست مدام از این اتفاق ناراحتم و گریه میکنم... حس بدی دارم

چیکار کنم؟ دلتنگی خفه ام میکنه به خدا رفتم پیش روانشناسم روی کاغذ نوشت امضاش کرد که تو زن قوی و خود ...

وقتی بره برات عادی میشه

از سرتم میفته

به پسرت و شوعرت بیشتر عشق بورز

جلو شوهرت خودتو لوس کن زیبا کن بهش محبت کن محبت محبت میاره

اونم که بره کم کم از سرت میفته حتی شغلتو عوض کن باور هیچی ارزش آبرو و شخصیتت رو نداره

یه چیزی بگم همکار شوهره منم ول کنش نبود سمج شده بود البته اینم بهش رو داده بود الان یه ساله دیگه همکارم نیستن من تو روبیکا خودم یه پروفایلهایی میذارم ببینم عکس العملش چیه تا جرش بدم در خالیکه شوهرم روحشم از اون پروفایلا باخبر نیست زیاد اهل عکس پروفایل اینا نیست