2777
2789
عنوان

عشق همکار متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 48 پست
همسن بابام هست مدتها مدیرم بوده توی بخش فنی کار کردیم... همیشه عین بابام بود برام... بعد مدتها پیام ...

همه ی اینا میگذره

هر رابطه ای یه دوره ای داره... حتی با پدر و مادرمون! ایشون که دیگه همکار بوده

بنظرم سعی کن قوی باشی و شان و ارزش خودت رو پایین نیاری

بهرحال هر آدمی خودش لیاقتش رو تعیین میکنه و از حرفات مشخصه که خودت هم چنین موقعیت و رابطه ای رو در شان خودت نمیدونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی شوهرته😶‍🌫️

شوهر من سه ساله پروفایل نداره😂😂😂باهاش بحث میکنم بدم میاد بذار تروخدا😂میگ ن اصلا اهل مجازی نیست. فقط دیوار داره و روبیکا اونم مجبور شد روبیکا نصب کرد😂

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
شوهر من سه ساله پروفایل نداره😂😂😂باهاش بحث میکنم بدم میاد بذار تروخدا😂میگ ن اصلا اهل مجازی نیست. ...

آها یه لحظه یه همچین حسی از پیامت گرفتم شرمنده🤣

کاربری قبلا دست آبجیم بوده👩🏻‍🦯🤦🏻‍♀️
آها یه لحظه یه همچین حسی از پیامت گرفتم شرمنده🤣

😂ن اخه خیلی خانوما الکی ب خودشون میگیرن میخاستم ببینم اگ پروفایلش عاشقانه اس مثلا متنش چیه؟ 

یا اینک مدام استوری عاشقانه میذاره خب چرا باید با این خانم باشه.

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
همه ی اینا میگذره هر رابطه ای یه دوره ای داره... حتی با پدر و مادرمون! ایشون که دیگه همکار بوده بن ...

مرسی عزیزم از این سعه صدر 

من اهل خطا نیستم 

یه خانم جدی و سخت گیر هستم دلم مچاله شده که چرا جای خالی بابام رو توی یه آدم دیگه میگردم؟  دلتنگ میشم قلبم تیر میکشه... من کمبود زیاد دارم اما دلم نمیخواد خطا کنم حتی توی خلوت و نهان خودم

برام دعا کن خدا دلم رو از این آدم و عشق پدرانه اش چرک کنه... خیلی دلم یه بابا میخواس... یه پیرهن از بابام که بو کنم خیلی تنها و بی تکیه گاه موندم... دلم شونه پدرانه میخواد

به شدت باهات موافقم😂🤌

من تمام این تاپیک رو با گریه نوشتم... از پدری گفتم که از بچگی نداشتمش... از همکارم که سالها ازش یاد گرفتم و دیگه ندارمش... از خانمها خواستم برای التیام این دل برام دعا کنن... استیکر خنده شما توی این تاپیک جایی نداشت... لطفا یه کم به درد آدمها به قلبشون احترام بزارید

مرسی عزیزم از این سعه صدر  من اهل خطا نیستم  یه خانم جدی و سخت گیر هستم دلم مچاله شده که ...

همه تو زندگیمون ضعف هایی داریم! عشق و نیازت به پدر برام قابل درکه... چون منم بابامو از دست دادم و عشق اول زندگیم بود

مهربون ترین مرد دنیا بود از نظر من

ولی خب... آنا جانم کسی که بهمون نگاه جنسی داره نمیتونه ذره ای جای بابامونو بگیره یا حس مشابه رو در ما ایجاد کنه

همه اینا رو خودت میدونی

مواظب خودت باش دوستم

همه تو زندگیمون ضعف هایی داریم! عشق و نیازت به پدر برام قابل درکه... چون منم بابامو از دست دادم و عش ...

دقیقا 

منم مدام تکرار کردم این روزها نگاه جنسی نگاه جنسی

مرسی که کنارم بودی

😂ن اخه خیلی خانوما الکی ب خودشون میگیرن میخاستم ببینم اگ پروفایلش عاشقانه اس مثلا متنش چیه؟  ...

چون استاتوس واتساپش برای من تیک زده و من میبینم با گوشی همکارا چک کردم اونا نمیبینن... چون مستقیم به چشمهای من زل زد و گفت هفت سال هست که به من فکر میکنه... چون به من پیام داد و گفت دوستم داره و داره به رفتن از این بخش فکر میکنه چون اذیت میشه حالا که به من گفته و من در جریانم