2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم سخت میشه باردار شد 

من ۳۸ خواستم اقدام کنم دیگه ذخیره نداشتم 

اگه حوصله داری به نظرم خوبه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

خواهرشوهرم ۴۳ یا۴۴ بچه دومش آورد 

الان باهاش رفته بود کانادا تو فرودگاه بهشون گیر دادن که بتو نمیاد مادر این بچه باشی به سنش منظورش بوده😂😂

دختر ۱۷ساله س خواهر شوهرمم که دیگه ۶۰فکرکنم

حدود ۸ ساله

عاقلانه نیست 

ادم نرمال در ۶۰ سالگی به خودش و کیفیت زندگی میرسه نه درس و آینده یک بچه ۱۵ ساله

با پیشرفت علم و جامعه که سرعت زیادی داره شکاف بزرگی بین والد و فرزند می افته و یا والد بسیار خسته میشه یا فرزند رو از لحاظ مالی تامین زیاد میکنه که عذاب وجدان نگیره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اگه توانایی و حوصله بچه داری دارید، هیچ مانعی هست.

فامیل داریم دوتا دقیقا خانوم 45، البته الان 52 هستن.

یکی از خانوم ها والله که از دختر 20 ساله هم شاد تر. ولی یکی از خانوم ها خیلی اذیت میشن.با اینکه وضعیت مالی خوبی هم دارند.

پس معیار مادر هست، نه نظر بنده یا دیگران.

ماشاالله هر دو خوشگل و باهوش هستند.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چرا یک بچه ۲۰ساله باید مادر ۶۵ ساله پیر داسته باشه؟اصلا گیریم بچه سالم بود و... اون فاصله سنی خیلی ه ...

خوب مادر جوون باشه میگن نیار دیر بیار سنت کمه خوش باش اگه ادم سی سال بچه اول بیاره دومی بخواد تفاوت سنی زیاد باشه چهل سال باید بیاره بعضیا سی پنح تازه ازدواج میکنن بعد تکلیف اونا چیه

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی