2777
2789

عزیزم آدم باید ببینه خودش چی دوست داره هرکس می‌دونه چقدر حوصله و توانایی و اشتیاق داره 

چه بسا مادرهای بیست ساله ای که هیچ انگیزه و شوقی ندارن 

مرگ و زندگی هم دست خداست اینهمه پدر و مادری که جوون فوت شدن 

فقط و فقط به خودت شرایط مالی و اشتیاقت فکر کن از کسی هم نظر نخواه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشید  طرز فکرتون برام جالب بود بخاطر اون پرسیدم

لطف دارید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حالا من دوتا دختر دارم شوهرم میخواد ولی من دیگه نمیتونم44سالمه

همسر من خیلی همراه هستن خوشبختانه

خدا دو تا گل رو براتون نگه داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برای رسیدن به کمال فردی و داشتن یه همراه خوب ازدواج میکنیم  بچه داشتن فقط یکی از جنبه های ازدو ...

شوهرت الان بچه نداره؟ ازدواج قبلی نداشته؟ 

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
شوهرت الان بچه نداره؟ ازدواج قبلی نداشته؟ 

ازدواج اول جفتمونه

و بچه نداریم 

ایشون وازکتومی کردن که استرس بارداری نکشیم

قلبمی

🤩❤️

رفتار مادر به سنش نیست، ممکنه یه ادم 18 ساله روانی بچه دار بچه ، خون بچه رو تو شیشه کنه از کتک و ازا ...

اینو موافقم

اتفاقا مادرهای سن بالاتر آگاه ترن

ولی این آگاهانه وارد چالش مادری شدن مطرحه

یعنی مادر فقط به ده سال اول فکر نکنه

به دوره بلوغ و بالندگی هم فکر کنه 

که یا باید بچه رو ول کنه یا خودش رو بالا بکشه و در حقیقت دیرتر بازنشسته بشه

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم

مرسی عزیزدلم الهی آمین😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
من با مادرم ۴۳ سال فاصله دارم و همیشه از بچگی نگران بودم که خدایی نکرده بمیره ،هر وقت وقت دکتر می گر ...

من و مادرم ۲۰ سال فاصله سنی داریم و همیشه من هم نگران این بودم مادرم چیزیش نشه

۲۷ سال سن ایده آلی هست برای فرزند آوری..

یکی از اقوام با اینکه تحصیلکرده هم هست تو این سن بچه دار شده الان دخترش کلاس دوم...یعنی هرچی ظلم بوده من از این بشر نسبت به بچه ش دیدم..تو قنداق بود نمی خوابید کتکش میزد جیگرم کباب میشد..همش پز لیسانس خودش رو میده اما تحصیل بچه ش صفر...همیشه موهای بچه چرب دیر به دیر می‌بره حمام...از بدو تولد هم بچه خونه یکی از مادربزرگ هاست به حدی هم بی تربیت هست کسی تحملش رو نداره و کسی هم جرأت نمیکنه این رو جلوی مادرش بگه چون معتقد هست فرزندخوبی تربیت کرده..

همچین شخصیتی توی هر سنی نباید بچه بیاره..

این خانم تحصیلکرده خودش رو مهربانترین مادر دنیا می‌دونه و حالا تو فکر دومی هم هست...حتی خواهرا و مادر خودش هم نگرانن 

در عوض یکی هست بعد ۱۵سال خدا بهش بچه داده..با اینکه انننننننقدر منتظر بودن تا خدا بهشون بخشید ...خدا می‌دونه چقدر تربیت و شخصیت این بچه براشون مهمه حتی به اقوام هم میگن سر تربیتش حساس هست که لوس بار نیاد

دوست خواهر من با مادرش خیلی اهتلاف سنی داشت و میگفت وقتی مادرم میومد دم مدرسه خجالت میکشیدم همه فکر میکردن مادر بزرگمه. هنوز ازدواج نورده بود که مادرش فوت کرد یکی دو سال بعد از ازدواجش هم مدرش فوت کرد و حتی مادر و پدرش توه هاشون رو ندیدن. به نظر من این کار ظلم در حق بچه هست‌ هرکاری زمان مناسب خودش رو داره. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
گفتن باید اهدایی بگیری بیخیال شدم ذخیرتون چنده شما؟ چندتا بچه دارین؟

من دو تا دارم

ولی همسرم یکی

Amh من0.32 هست دکتر گفت پایینه

دارو بهم داده ولی همسرمم مشکل اسپرم داره و همراهی نمیکنه منم داروهارو گذاشتم یه گوشه