بچه ها من ی مشکلی دارم که خیلی رو روح و روانم تاثیر گذاشته و واقعا کاری از دسم بر نمیاد ما یه همسایه بد داریم ک خلافکاره اکثر مواقع پدر من با این اقا دست ب یقس اصنم گوش نمیده حرف مارو کلی رفت امد های مشکوک داره این همسایمون و ما اسایش نداریم از دستش هزار بارم پلیس اومده فایده نداشته هرکار کردیم متاسفانه صاحاب خونه هم هست از یه نظرم پدر مادر من بخاطر شرایط مالی راضی به فروش خونه نمیشن هرچقد بشون میگم من چکار کنم ازین همه اعصاب خوردی؟شما حای من بودین با این اظطراب و مشکلی که به هر دری میزنم حل نمیشه چکار میکردین من واقعاااا تو فشارم😪😪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ما طبقه اولین این اقا زیر زمینه خونه ما روبرو در ورودی و صدای در باز کردن هر پنج مین یبار میاد پدر منم حساس شده چون هرچی معتاده این اقا جم میکنه تو خونه تا صبح تو رفت و امدن به خونه امنیت نداریم یه جورایی