2777
2789
عنوان

بابام دنبال شر میگرده...

223 بازدید | 20 پست

بچه ها من ی مشکلی دارم که خیلی رو روح و روانم تاثیر گذاشته و واقعا کاری از دسم بر نمیاد ما یه همسایه بد داریم ک خلافکاره اکثر مواقع پدر من با این اقا دست ب یقس اصنم گوش نمیده حرف مارو کلی رفت امد های مشکوک داره این همسایمون و ما اسایش نداریم از دستش هزار بارم پلیس اومده فایده نداشته هرکار کردیم متاسفانه صاحاب خونه هم هست از یه نظرم پدر مادر من بخاطر شرایط مالی راضی به فروش خونه نمیشن هرچقد بشون میگم من چکار کنم ازین همه اعصاب خوردی؟شما حای من بودین با این اظطراب و مشکلی که به هر دری میزنم حل نمیشه چکار میکردین من واقعاااا تو فشارم😪😪

مام همچین همسایه داریم همش با همه دست به یغه هس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همسایه هامون از ترسشون خودشونو قاطی نمیکنن چون طرف خلافکاره فقط بابای من ..

چه بابای داریا 

اونا چند نفرن بابات چند نفره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خوب سر چیا باهم دعوا میکنن

ببین ما طبقه اولین این اقا زیر زمینه خونه ما روبرو در ورودی و صدای در باز کردن هر پنج مین یبار میاد پدر منم حساس شده چون هرچی معتاده این اقا جم میکنه تو خونه تا صبح تو رفت و امدن به خونه امنیت نداریم یه جورایی

به نظرم باباتم داره یکم سخت میگیره

اخه نمیدونی چقد اذیتمون میکنه که فک کن ساعت ۳ صبح در پشت هم بخوره بزنن به شیشه خوب هرکی باشه رد میده حق داره یجورایی مزاحمت دارن 

اون همسایمون مجرده ولی چهل و خورده ای اینا هست یه نفره ولی اینجارو پاتق کرده 

هوم ولی با بابات صحبت کنید دور از جون شر میفته گردنتون

یه آدم لات تر از خودش باید بندازی به جونش  باید قدرت برتر باشید  وگرنه سال ها همینِ خون ...

والا همه همسایه ها ازش میترسن ...پدر مادرم راضی نمیشم بفروشیم الان مشکل اصلی همینه چون شرایط مالی نداریم فقط منم که حرص میخورم این وسط