2777
2789
عنوان

بابام دنبال شر میگرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست

همسایه هاتونم بی بخارن باید جلو شونو بگیرن 

باید استعشاد محلی بگیرن بکوننش بیرون

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن گوش نمیده ب حرفمون میگه هرکی بترسه من نمیترسم مشکلم یکی دوتا نیس که

پناه بر خدااا ابشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

والا همه همسایه ها ازش میترسن ...پدر مادرم راضی نمیشم بفروشیم الان مشکل اصلی همینه چون شرایط مالی ند ...

کدوم شهری 

آخه راه درست هم این نیست که تا هر کی مزاحم آدم شد، طرف خونه و ملکش را بفروشه 

فروختن ملک که به همین راحتی های حذف زدن و نوشتن نیست، سپردن داره، مشتری میاد و میره، الکی میان و میرن، بالا و پایین فروختن داره، چه جوری پول را گرفتن داره، حالا کجا را بخریم داره، ده ها خونه و ملک را باید دید تا آدم بتونه بپسنده....، پول بنگاه باید بدن، از این ور پایین باید بفروشند از اون ور گرون بخرند کدوم خونه را بخرند که مناسب باشه..... 

پس این پیشنهاد معقول و عاقلانه ای نیست که بعضی ها سریع این را به کسی که ملکش با همسایه اش دچار مشکل شده، می دهند 

راه کارهای بهتری هم هست 

شما کدوم شهر هستید؟