گوشیم جمع شده یکیم هست خیلی دوسش دارم ولی فقط میتونیم حرف بزنیمو هفته ای یبار بریم بیرون که متاسفانه امتحانات دی ماه شامل حالمونه وگفتیم تا بعد دی پیام زنگ بیرون کنسل ... من پیشنهادش دادم و یهویی قط کردیم همه چیو بعد دی دوباره حلش کنیم و الان دلم از دوریش و دلتنگیش داره میترکه چیکار کنم که اونم اذیت نشه منم رفع دلتنگی کنم....دلم برا بغلش حتی تنگ شده یادش میفتم وسط کارو زندگی گریه گریه گریه
تازه کوچیکتره درسخونه؟ معدلش چنذخ چه رشته ای هست هدفش کجاست اگر بره داشنگاه ولت کنه چی
اره معدلش کمه چون نمیخوند از اول مهر بخاطر چت کردنای پی در پیمون ولی بخودش اومده دندون هدفشه نه میدونم ولم نمیکنه هیچ جوره امتحاناشو پس داده بعدم مثل بعضی پسرا نیست خیلی آقاس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اینا هست ولی نمیدونم من از این خوشم میاد نمیخوام عوضش کنم حتی با پسرشاه
خدایااااااااااا خدایااااااا از این نیست پسر شاه وشاهزاده وتک و جنتلمن وبی نظیرو آقا اینا واسه ی اینکه اول راهی قربونت تورو خدا بشین درستو بخون اگرم واقعا اینطور که میگی به خدا به خدا اگه سبک بازی دربیاری اگه کنترل نشده بری جلو صددرصد از دستش میدی پس اولین شوق وذوقت درست باشه به موقعش اون همه کار برات میکنه که به دستت بیاره فقط خیالشون از بابت دوس داشتنش راحت نکن بذار بدونه آدم فهمیده وسنجیده وهدفمندی توزندگی که واقعا پات بمونه