2777
2789
عنوان

راهنمايي در مورد خواهر شوهر ببشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا به بگم دلم هوات رو كرده بود. هميشه كارشون همين هست با بي محلي ميخوان من رو ناراحت كنن

با لحن طعنه 

خودتم جلو شوهرت عزیز میکنی و اونو میاریش پایین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اينطوري رو دل ميترسم بكنه نكبت

نمیکنه نترس 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
توی یه شهر هستید؟

نه از هم دور هستيم. ولي يكبار خواهر شوهرم عروسي دخترش بود و ما رو دعوت كرد البته شوهرم رو. شوهرم كه گفت كجا بمونيم گفت هتل و ما هم نرفتيم چون بچه كوچك داشتيم و خارج بود و هزينه زياد. تازه پر رو هم هست و ناراحت هم شده بود كه چرا برادرم خودش تنهايي نذاشتي بياد 

دعوتشون کردی ونیومدن؟

ما خارج هستيم 

نه از هم دور هستيم. ولي يكبار خواهر شوهرم عروسي دخترش بود و ما رو دعوت كرد البته شوهرم رو. شوهرم كه گفت كجا بمونيم گفت هتل و ما هم نرفتيم چون بچه كوچك داشتيم و خارج بود و هزينه زياد. تازه پر رو هم هست و ناراحت هم شده بود كه چرا برادرم خودش تنهايي نذاشتي بياد 

اًني هم كه ايران هست تا حالا يكبار هم نگفته بياييد دلمون تنگ شده با با بچه هام حرف بزنن. كلا ادمهاي عجيبي هستن

اگر دفعه بعد زنگً زد و بعد پيام داد تو پيام چي جوابش رو بدم؟ مثل خودش بزنم كار دارم و بعد زنگ ميزنم ...

جواب نده ب شوهرتم بگو خواهرت ادا درمیاره هیج وقت جواب زنگای منو نداده منم نمیدم خواهربرادریتو سرجاش منو قاطی نکنید 

اصلا مگ شوهرت با خانواده تو تلفنی میحرفه

شما هم خانواده شوهرت انقدر سرد هستن؟

من جدا شدم ولی خانواده شوهر سابقم اره سرد بودن تلفنی ک اصصصصلا حضوریم سالی ی بار خونه هم میرفتیم مگ اینکه میومدن خونه مادرشوهرم

من خیلی راضی بودم از این سرد بودنشون چون دیگ دخالتی نمیکردن تو زندگیم 

من جدا شدم ولی خانواده شوهر سابقم اره سرد بودن تلفنی ک اصصصصلا حضوریم سالی ی بار خونه هم میرفتیم مگ ...

كجايي بودن خانوادش؟

چقدر برام عجيب هست اين خانواده ها. من اصلا اينطوري نديده بودم. 

شما چرا جدا شديد؟ به خاطر خانوادش يا خود شوهرت؟