2777
2789
عنوان

سیب زمینی در سرخکن

988 بازدید | 17 پست

اینقد میذارمش که روش تغییر رنگ پیدا میکنه اما وسط سیب زمینی خامه سری قبلی تو اب ی ربع جوش خورد ولی فایده نداشت این سری نازک تر خرد کردم چیکار کنم مغزپخت بشه تغییر رنگ هم نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمای برنامه رو کمتر کنید  زمان رو بیشتر کنید چندبار هم در طی پخت هم بزنید

رو ۱۸۰ هم میزارم ولی همینجوره هم میزنم 

گفتن اول فقط سرخکن رو چرب کن بعد از یه ربع سیب زمینی رو روغن بزن ک خشک بشه مغزپز بشه اما اینم فایده نداشت

من نیم ساعت میزارم وسطش دو بار زیر و بالا میکنم مغز پخت شده اگه حجمش کم باشه رو هم نباشه بیست دقه هم ...

تغییر رنگ نمیده ؟؟ برا من کلا قهوه ای میشه 

رو دمای چند درجه میزاری؟؟ خودش دمای ۲۰۰ رو گذاشته برا سیب زمینی اما خوب نمیشه 

اگه حجم سیب زمینی ها کمه 180 زیاده براش 160 یا 165 کافیه اون تایمی که خود سرخ کن داره برای وقتایی ...

واقعا؟؟ فکر نمیکردم کمتر از ۱۸۰ بخواد امتحان میکنم امیدوارم خوب بشه مرسی گلی

من دما رو تغییر نمیدم اما اگه سیب زمینی کم باشه تایمش کمتر میکنم چون زودتر سرخ میشه حتما روغن هم به سیب زمینی یا هر چیزی که می‌ذاریم اسپری کنید بعد هم باید هر یک ربع زیر و رو کنید یک طرف مرغ طعم دار می‌چینم سیب زمینی رو هم کنارش میریزم عالی میشه دستگاه من دمای پخت سیب زمینی ۱۸۰ هست