2821
2789
عنوان

چرا خودشیفته ها در راططه جذابن؟

492 بازدید | 15 پست

من دیدم زنی که تو رابطه خودشیفته س و از خودش تعریف میده جذاب تره برای مردش

دلیل چیه 

حتی مرد بهش هم گفته تو یکم خودخواهی 

بنظرتون چرا جذابه این زن

در صورتی ک نباید باشه

خودشیفتگی بیماری روانیه

اعتماد به نفس داشتن درست تره

مسلما هر آدمی دوست داره وقتی توی رابطه س طرف مقابلش اعتماد به نفس داشته باشه و خودش رو قبول داشته باشه

اینطوری نسبت به خودش هم حس بهتری پیدا میکنه 

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالا مرد یه مشکلی داره  وگرنه خودشیفته ها اغلب دورشون کسی نمیمونه

دقیقا. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

یعنی من بهترینم  من همیشه درست میگم بقیه همیشه غلط

اها این زن اینجوری نیس 

ینی اگ اشتباه کنه راحت میپذیره و عذرخواهی میکنه. 

نظرات بقیه هم گوش میده

ولی در عین حال هم میگه من بهترینم تو همه چیز... 

ولی منکر خوب بودن بقیه هم نمیشه

اها این زن اینجوری نیس  ینی اگ اشتباه کنه راحت میپذیره و عذرخواهی میکنه.  نظرات بقیه هم ...

من بهترینم توی همه چیز خیلی فرق داره با کسی که اشتباهاتشو قبول میکنه 

این خانم احتمالا فقط اعتماد به نفسش بالاس 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من بهترینم توی همه چیز خیلی فرق داره با کسی که اشتباهاتشو قبول میکنه  این خانم احتمالا فقط ...

جدی ؟ ینی بیش از اینک خودشیفته باشه اعتماد بنفس بالاست؟ 

اره میگه من بهترینم و اینا، منم منم میکنه از خودش تعریف میده جلو پارتنر ولی خب اگ اشتباه کنه قبول میکنه و راحت میگه ببخشید، و اینجوری نی بگه بقیه بدن من خوبم

خودشیفته ها توانایی درک و همدلی با دیگران رو ندارن ، دوست دارن همه چی و خودشون کنترل کنن . نیاز زیادی به توجه بقیه دارن .ظاهر بی نقص و عالی اما از درون شرمگین و بی اعتماد به نفسن .بدترین شخصیت برای ازدواج هستن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خودشیفته ها توانایی درک و همدلی با دیگران رو ندارن ، دوست دارن همه چی و خودشون کنترل کنن . نیاز زیاد ...

این خانم رو از نزدیک میشناسم ب شدت روحیه همدلی داره و ب بقیه هم اعتماد بنفس و انگیزه میده، 

خیلی منم منم میکنه ولی خب نیمگه بقیه بدن و از بقیه ایراد نمیگیره. 

نمیدونم گفتم شاید خودشیفته است. 

این خانم رو از نزدیک میشناسم ب شدت روحیه همدلی داره و ب بقیه هم اعتماد بنفس و انگیزه میده،  خی ...

نه بنده خدا خود شیفته نیست . یکم پزوئه😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

جدی ؟ ینی بیش از اینک خودشیفته باشه اعتماد بنفس بالاست؟  اره میگه من بهترینم و اینا، منم منم م ...

دیگه هر کسی یه ویژگی اخلاقی داره 

من زیاد از این ویژگی خوشم نمیاد اما خب خیلی ها دوست دارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این خانم رو از نزدیک میشناسم ب شدت روحیه همدلی داره و ب بقیه هم اعتماد بنفس و انگیزه میده،  خی ...

خب پس ایشون خودشیفته نیست، خودشیفته ها معمولا سلطه گر هستن و بقیه رو میکوبن، کسانی هم که تحت تأثیر ش قرار میگیرند از عزت نفس و خودباوری خییییلی کمی برخوردارند یا اصلا ندارند.