2777
2789

شوهرم کارگاه داره 

یه خانومی دیروز اومده ک بیا اندازه بگیر برام سفارشامو آماده کن 

شوهرم هم رفته اندازه گرفته بیعانه هم گرفته 

از دیروز یکی دوبار باهم تماس داشتن راجب به اجرا کار

بعد امروز ظهر خانومه زنگ زده میگه که آقای فلانی من ماشینم بخاطر رعایت نکردن حجاب پارکینگه میشه ماشینتون رو امروز بهم قرض بدین 

ول کن هم نیست (سه بار تماس گرفت) دیگه شوهرم با لحن تند بهش گفت نه نمیشه نمیتونم بدم لطفا دیگه تماس نگیرین

ما هیچ😟😑😑😑

یعنی چی آخه....

یکم خجالتم خوب چیزیه چطور روت شد اصن

واا خب بیماره دیگه از من به تو نصیحت شوهرت یوسف پیامبرم باشه خودت به یه بهانه ای برو تو کارگاهش باهاش کار کن بگو منشی حسابداری چیزی من خودم مجردم و شغل ازاد اینجور محیطارو میشناسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودش چی فکر کرده واقعا  ماشین همین طوری دست یه آدم غریبه میدید

به هیچ عنوان که نمیده من پارسال ماشین خودمو دادم ب داییم باهاش تصادف کرد تا همین ماه پیش دادگاه اینا داشتیم 

دیگه بعد اون به هیچ کس نمی دیم

واا خب بیماره دیگه از من به تو نصیحت شوهرت یوسف پیامبرم باشه خودت به یه بهانه ای برو تو کارگاه ...

من خودم فعلا نمی تونم دوقلو دارم 

کلا وقتم پره 

ولی شوهرم اصلا رو نمیده خیالم راحته 

والا چی بگم خودت میدونی نمیخوام مشکوکت کنم ولی سنگم باشه اب میشه 

مرسی عزیزم 

ولی شوهرم تنها تو کارگاه نیست چندتا کارگر داره 

هرجا بره برای نصب یا اندازه گیری با کارگرش میره اون یکی تو کارگاه می مونه 

پشه هم پر بزنه میاد بهم میگه از هر لحاظ خیالم بابتش راحته 

قبل اینکه خانوم بازم زنگ بزنه اومد خونه بهم گفت فلانی همچین چیزی میگه ک دوباره تماس گرف