2777
2789

مادر شوهرم 3 تا پسر داره 5 تا دختر شوهر من پسر وسطیه است همییییشه هم هوای خانواده شو داره کمک بخوان سریع میره هر چی ازش بخوان نه نمیگه ولی برادر شوهرم که پسر بزرگشونه تنبل ترین آدمه زندگیشم از ما ضعیف تره همیشه باید یکی واسه کاراش هلش بده مادر شوهرم همیشه میگه خیلی غصه شو میخورم ولی جونشونم واسش میدن انگار اون پسرشونو یه جور دیگه دوست دارن.هیچ وقتم کاری براشون نکرده ها
چند وقت پیش شوهرم 10 تومن به برادرش قرض داده بود بعد ما یه مشکلی داشتیم به پول نیاز داشتیم شوهرم به داداشش گفت پول ندارم پولمو میخوام داداششم با پر رویی گفت ندارم که اون موقع که دادی گفتی باشه پیشت هر وقت داشتی بده در صورتی که داشت میتونست یه بخشی از پولو بده بعد جالبیش اینجاست که مادر شوهرم کاسه ی داغتر از آش شده بود میگفن نه نداره بده و خودش کرایه خونه داره حق نداری پول بگیری ازش الان شوهر من گفت چرا همه طرفدار اونن؟گفت شما از حساب من خبر دارین؟منم پول لازم دارم ندارم که بهش گفتم بده دیگه مادر شوهرم گفت نه اون کسی رو نداره ولی تو خدا رو داری چون من سر کار میرم ولی جاریم نمیره فکر میکنن دیگه ما خیلی مرفه بی دردیم اونا بدبخت و ذلیلن به نظرتون چه باید کرد با این مادر شوهر؟ببخشید طولانی شد

مثل مایی با این تفاوت که مادرشوهرم جونشو واسه شوهر من میده اما پول و اینا رو به بزرگه و فک میکنه ما بعضاً میگیم نداریم دوروغه 

و توقع داره به پسر بزرگش کمک کنیم  اما خوب من حق میدم چون برادر همسرم واقعا وضعشون تا چند وقت پیش بد بود

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون شوهرتون حتمن خیلی ب شما اهمیت میده ایشون حسادت میکنن احساس میکنن شما پسرشون تصاحب کردین 

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

اینکه مادر همسرتون از نظر شما هوای اون پسرشون رو بیشتر دارند که طبق گفته هاتون زندگی سخت تری دارند ، شاید برای اینه که احساس میکنند به حمایت بیشتری نیاز دارند

همسر شما لطف کردند به برادرشون کمک کردند اما شاید بهتر بود برای پرداخت اون بدهی زمان مشخص میکردید مثلا چهار ماه،سه ماه که برادرشون بدونند سر موعد باید بدهی رو تسویه کنند،شاید الان که شما هم به اون پول احتیاج پیدا کردید ایشون توان پرداخت رو ندارند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

جون به عزرائیل نمیده پول نمیشه ازش گرفت که    

بگیرین که بفهمه دیگ حرف مفت نزنه وفتی گفت بدین بگید از داداش بگیرین ک بما طلبکاره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چون شوهرتون حتمن خیلی ب شما اهمیت میده ایشون حسادت میکنن احساس میکنن شما پسرشون تصاحب کردین 

اون که آره کلا همه میدونن شوهر من خیلی زن دوسته همیشه تو خانوادش خیلی احتراممو نگه داشته و تعریفمو میکنه ولی مادر شوهرم با من مشکلی نداره حتی از جاریم بیشتر منو دوست داره رابطه اش با من خوبه ولی بین پسراش فرق میزاره

همه رو جر میده

بزار اول خودش بخیه لازم شه که دیگ حرف بی منطق نزنه دیگ ازبس گرونی مرد و زن باهم میرن سرکار 

اینکه مادر همسرتون از نظر شما هوای اون پسرشون رو بیشتر دارند که طبق گفته هاتون زندگی سخت تری دارند ، ...

آره خودشم میگه اشتباه کردم گفتم هر وقت داشتی بده زمان مشخص نکردم ولی آخه مادر شوهرم همه جوره تو همه مسائل طرف اون پسرشو میگیره حتی اگه حق با اون نباشه

بزار اول خودش بخیه لازم شه که دیگ حرف بی منطق نزنه دیگ ازبس گرونی مرد و زن باهم میرن سرکار 

یا مثلا من طلا بندازم بدش میاد چون جاریم نداره پسرش عرضه نداره تلاش کنه بخره برای زنش حرصش میگیره من طلا بخرم بندازم

وای ک منم با حرفات فشار بهم وارد شد.متنفرم از این تبعیض مادرشوهر منم نسبت به برادرشوهرم دلسوزتره بعض ...

به نظرم اینجور آدما با کاراشون باعث میشن اون پسرشون روز به روز بیشتر به مشکل بخوره و اونی که بهش بی محبتی کردن بیشتر پیشرفت میکنه به کوری چشمشون    

یا مثلا من طلا بندازم بدش میاد چون جاریم نداره پسرش عرضه نداره تلاش کنه بخره برای زنش حرصش میگیره من ...

هرچی تلاش کنه به جایی میرسه