2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ووای من الان تو حال تو ام روز نهم هستم تست زدم منفی بود کلی گریه کردم  نمیدونم جواب شوهرمو چی ...

اي كاش بي بي نزنيم ما😔

واقعا جز ناراحتي هيچي نداره

روز ٩ هم خيلي زوده عزيزم 

اصلا خودت وو نباز

هنوز مراقبت كن

چه ماركي زدي بي بي چك؟

نميدونم واقعا به نظر من صبر كن روز قبل از ازمايشت بي بي بزار شما علائم داري؟

نه یه حس درد کوچولو تو رحم گاهی دارم خداکنه شوهرم یادش نباشه چون مث خنگا بهش گفتم چارشنبه تست میزنم الان تارفت بیرون قاطی بودم سریع رفتم زدم منفی شد

خداکنه فرداصبح نگه بزن من پس فردا دوباره تست کنم شایدم یه مارک دیگع خریدم

نه یه حس درد کوچولو تو رحم گاهی دارم خداکنه شوهرم یادش نباشه چون مث خنگا بهش گفتم چارشنبه تست میزنم ...

جنینم خوب بود رحمم خراش داد

پی ارپی کرد

سرم زدم

همه چی خوب اما نشد فک کن... یعنی قید مادرشدنو باید بزنم؟ چقد التماس خدا کردم

نه یه حس درد کوچولو تو رحم گاهی دارم خداکنه شوهرم یادش نباشه چون مث خنگا بهش گفتم چارشنبه تست میزنم ...

ايشالا كه ني ني توي دلت باشه 

منم علائم ندارم خيلييييي كم بعضي وقتا دلم درد پريود ميگيره همين

واقعا نميدونم فردا چي در انتظارمه 

نميتونم با جواب منفي مواجه شم😔

ايشالا كه ني ني توي دلت باشه  منم علائم ندارم خيلييييي كم بعضي وقتا دلم درد پريود ميگيره همين ...

خدا به دلت نگاه کنه انشالله معجزه شه و مثبت شی

خدا اراده هرچی کنه به محض اینکه بگه موجود باش موجوده یعنی خدا فردام میتونه تو دل تو بچه بذاره انشالله که مثبت شه

جنینم خوب بود رحمم خراش داد پی ارپی کرد سرم زدم همه چی خوب اما نشد فک کن... یعنی قید مادرشدنو بای ...

هنوز چيزي معلوم نيست

به خدا خيلي زود تست زدي نگران نباش اينجوري نگو

ايشالا كه ني ني تو دلته الان

🥹😍

خدا به دلت نگاه کنه انشالله معجزه شه و مثبت شی خدا اراده هرچی کنه به محض اینکه بگه موجود باش موجوده ...

الهي امين 

ايشالا جفتمونم مامان شده باشيم🥺

خدا خودش كمكون كنه♥️🙏🏻