2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا امسال خبری از بارون و برف و سرما نیس 

تا هوا کمی ابری بود سریع بپوش . بارونی که خوبه بوت ها رو بگو چکار کنیم

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
فداتون بشم راستش ناخواسته بود آخه یه دختر یکسال وپنج ماه دارم تو دوماهم

😘😘

الهی کوچولویی هم هست ولی اشکال نداره خواست خدا بوده حتما تا موقع زایمان کنی دخترت می‌شه دوسالش اینجوری بهتره با هم بزرگشون میکنی 

دخترت شیر میخوره هنوز؟

😘😘 الهی کوچولویی هم هست ولی اشکال نداره خواست خدا بوده حتما تا موقع زایمان کنی دخترت می‌شه دوسالش ...

یوقتا میگم انگار مریم مقدسم😂😂آخه خیلی به خودم مطمئن بودم

آره فقط شبا بهش میدم

ترنچ کت همینایی هستن که مثل بارونی ها هستن آره؟

اره اونا زیاد ضخیم نیست من گرماییم لباس سنگین با آستر ضخیم بپوشم خفه میشم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یوقتا میگم انگار مریم مقدسم😂😂آخه خیلی به خودم مطمئن بودم آره فقط شبا بهش میدم

حالا شده دیگه کاریش نمیشه کرد مواظب خودت باید بیشتر باشی مخصوصا که یه کوچولو هم داری 

دیگه همین ماهی یا ماه بعد از شیرش بگیر چون خودت اذیت میشی بدنت ضعیف می‌شه😢