باران۷۲۸ مدیر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 90 عنوان خواهش می کنم جواب بدید وزن جنینتون توی هفته۳۷ چقدر بود؟🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست هفته ۳۷ و دو روز رفتم سونو گفت وزن بچه ۳ کیلوئه، هفته ۳۲ که رفتم خیلی خوب بود ۲۲۰۰ نمی دونم چرا وزن نگرفته، هفته بعد نوبت سزارین دارم، می ترسم سونو خطا داشته باشه خیلی ریز دنیا بیاد😭😭😭😭اینم بگم داروهای رو از اول ماه۹قطع کردم اس۸۰ و شیافت پروژسترون 1402/09/14 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1188 سونوی منم خطا داشتکم وزن نشون داده بود جوری ک من هفته ای ۲۰۰ حساب میکردم چهل هفتت میشد ۳۵۰۰ ۳۷ هفته و ۵ روز دنیا اومد ۳۷۵۰ بوداگ میدونسم اینجوره عمرا نمیرفتم طبیعی دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1188 یادم رفت بگم من از قبل پودر لیدی میل استفاده میکردم ولی چون از طعمش خوشم نمیومد نتونسم یکیشو کامل مصرف کنمبنظرم خیلی تاثیر داره دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
باران۷۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 90 سونوی منم خطا داشت کم وزن نشون داده بود جوری ک من هفته ای ۲۰۰ حساب میکردم چهل هفتت میشد ۳۵۰۰ ... خواهرم طبیعی زایمان کرد ۳۸۰۰ بود هنوز بعد ۸ سال نتونسته بخاطر فوبیای اون دردها دوباره باردار بشه منم بخاطر همین سزارین انتخاب کردم
باران۷۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 90 یادم رفت بگم من از قبل پودر لیدی میل استفاده میکردم ولی چون از طعمش خوشم نمیومد نتونسم یکیشو کامل مص ... دکرم برام ننوشت گفت نگرانیت بیمورده و بچه نرماله
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1188 خواهرم طبیعی زایمان کرد ۳۸۰۰ بود هنوز بعد ۸ سال نتونسته بخاطر فوبیای اون دردها دوباره باردار بشه منم ... دقیقا منم فوبیاشو دارم چن روز پیش ت خواب دیدم حاملم میخان معاینم کنن بخدا ایقد گریه جیغ کردم کشیدم ک ع خواب بیدار شدم دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1188 دکرم برام ننوشت گفت نگرانیت بیمورده و بچه نرماله برا منم ننوشته بود خودم خریدم دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎