2777
2789
عنوان

خواهش می کنم جواب بدید وزن جنینتون توی هفته۳۷ چقدر بود؟🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست
پنج روز وقت دارم تا سزارین، باورت نمیشه من چقدر خوردم اینایی که نوشتی رو چون از اول سزارین میخواستم ...

الان 3 کیلو خوبه بعد اینکه سونو ممکنه اشتباه بزنه برای من چندروز مونده بود زایمان کنم زده بود 3700 ولی 4500 دنیا اومد البته من 41 هفته زایمان کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 3 کیلو خوبه بعد اینکه سونو ممکنه اشتباه بزنه برای من چندروز مونده بود زایمان کنم زده بود 3700 و ...

خیلی خوب بود عزیزم، فکر میکردم با توجه به سونوهای قبلیم بچم بالای ۳۵۰۰ بشه

خیلی رعایت تغذیه رو کردم

۳۱ هفته سونو زده ۱۹۸۰ 

۳۹ هفته طبیعی دنیا اومد ۳۶۵۰ 

هفته آخر فقط گوشت و مرغ به صورت کبابی میخوردم بستنی ، شیر موز و شیر خرما و به مقدار زیاد سالاد سزار با فیله مرغ

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بخدا ۳۳۰۰ راضی ام دنیا بیاد می ترسم کمتر ۳ باشه، سونو خطا داره، از دیروز اشک من بند نیومده🥺

احتمالا نوزادت ۲۷۰۰ یا ۲۸۰۰ میشه چون سونو  سیصد گرمی خطا داره برای من هفته ۳۸ سه کیلو بود ۲۷۰۰ به دنیا اومد منم سه ماهه زایمان کردم 

۴۲ بود، دوتا سقط داشتم داروها بخاطر اون بود

چقد خوب 

مال ۳۰ بود همش استرس زایمان زودرس دارم

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
۳۱ هفته سونو زده ۱۹۸۰  ۳۹ هفته طبیعی دنیا اومد ۳۶۵۰  هفته آخر فقط گوشت و مرغ به صورت کبا ...

خیلی به تغذیه ام رسیدم، دکترمم  گفت نگرانیت بیمورده و بچه نرمال. دوست داشتم سونو حداقل بگه ۳۵۰۰🥺

خیلی به تغذیه ام رسیدم، دکترمم  گفت نگرانیت بیمورده و بچه نرمال. دوست داشتم سونو حداقل بگه ۳۵۰۰ ...

واقعا بی مورده ، نگران نباش مهم سلامتی اش هست 

در سایه امن الهی به دنیا بیاد و بزرگ بشه انشااله 🌺🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.