2777
2789
من سال ۹۸ گرفتم. فرق شرایط شهر با شهر و سال با سال. بستگی به بودجه شون داره. اما برای من دو ماه طو ...

ضامن چی خواستن؟

من الان تعیین شعبه شدم بعدگفتن خودتون برید داخل سایت مدارکتونو بذارید تایید شد بیاید 🥲 یه هفته بهم وقت دادم منم فقط ضامن با جواز کسب دارم اگه قبول نکنن چی هیچ پاسخگو هم نیستن ماشهریار هستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضامن چی خواستن؟ من الان تعیین شعبه شدم بعدگفتن خودتون برید داخل سایت مدارکتونو بذارید تایید شد بیای ...

من اصفهان گرفتم. ضامنم هم کسبه بود. جواز کسب مغازه اش و کپی سند محل سکونتش و تاییدیه امضاش و شناسنامه و کارت ملیش رو بردم

برای ما فرق میکرد.

برید بانک کشاورزی حضوری بپرسید مدارک چی میخواد.

توی سایت باید قسمت ضامن ها اطلاعات ضامنت رو پر کنی که بانک بتونه استعلام بگیره.

من اصفهان گرفتم. ضامنم هم کسبه بود. جواز کسب مغازه اش و کپی سند محل سکونتش و تاییدیه امضاش و شناسنام ...

همون سایتی ک ثبتنام کردی برو... یه قسمت داره ضامن

اونجا اطلاعات ضامنت رو پر میکنی. اگر ضامنت مشکل حقوقی و بانکی نداشته باشه تایید میشه بعد برو بانک مدارکتو بده.