2777
2789
عنوان

کی بلده به خودش آمپول بزنه؟

636 بازدید | 27 پست

امپول عضلانی توی باسن مثل پروژسترون

میشه به منم یاد بدین؟ توضیح بدین چی کار می کنید یا اگه فیلم دارین‌لینکشو بدین؟

هر چی سرچ کردم فیلم خارجی اومد فقط.

خدا خیرتون بده. ممنونم

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزش نداره نکن خطرناکه من نمیتونم عضلانی بزنم به خودم آنژیوکت و وریدی میزنم اما عضلانی واقعا نه😁

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نمیدونم،واسه منم سواله😂

خیلی ترسناکه من هیچوقت وجود نکردم عضلانی بزنم😂😂شاید آسپیره نمیکنه چون یبار مامانم به بابام امپول زد دیدم اسپیره نکرد گفت چندساله همینجوری میزنیم میگم خاک عالم 😂😂شانس اوردید تو سیاتیک نزدید😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خیلی ترسناکه من هیچوقت وجود نکردم عضلانی بزنم😂😂شاید آسپیره نمیکنه چون یبار مامانم به بابام امپول ز ...

من مامانم پرستاره به مامانم میگم چرا خاله رو آمپول نمی‌زنی،میگه خالت از من واردتره😂

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من مامانم پرستاره به مامانم میگم چرا خاله رو آمپول نمی‌زنی،میگه خالت از من واردتره😂

😂😂😂😂وای 

ارزش نداره نکن خطرناکه من نمیتونم عضلانی بزنم به خودم آنژیوکت و وریدی میزنم اما عضلانی واقعا نه😁

برای بعد از ivf ميخواستم . تو گروه ای وی افی ها دیدم خیلی ها خودشون میزنن!

چون خونه مون پله داره نباید برم کلینیک همسرمم سرکاره نمیتونه بره دنبال پرستار😕 گفتم خودم یاد بگیرم. 

اگه آمپول زدن بلد نیستی این کار رو هم نباید انجام بدی جاش اینور اونور بشه احتمال داره رو سیاتیک بیفت ...

اووف🤦‍♀️ مرسی که گفتی.

زیرجلدی ها  رو راحت می زنم عضلانی نزدم تا حالا

برای بعد از ivf ميخواستم . تو گروه ای وی افی ها دیدم خیلی ها خودشون میزنن! چون خونه مون پله داره نب ...

باشه گلم ازشون بپرس یاد بگیر بزن ولی احتمال ابسه و همه چیز رو بده اونام اب از سرشون گذشته خودشون میزنن وگرنه خب میتونن بگن یه تزریقاتی بیاد هرروز امپولاشونو بزنه

باشه گلم ازشون بپرس یاد بگیر بزن ولی احتمال ابسه و همه چیز رو بده اونام اب از سرشون گذشته خودشون میز ...

اینطور که دوستان گفتن خیلی خطر داره و بهتره بی خیالش بشم.

باید هر سری برای پرستار اسنپ بگیرم بیاد و بره. 

فکر کنم بهتره اینطوری. 🥺