2777
2789
عنوان

یادگار ۶ماهگی

92 بازدید | 3 پست

جان مادر!

عزیزکم!

من نمی توانم تمام آگاهی جهان را داشته باشم تا برای تو مادر کاملی باشم،

گاهی اشتباه می کنم و تو قربانی اشتباهات من می شوی،ما با هم یاد می گیریم که چطور بزرگتر شویم،قوی و پر انرژی،برای ساختن یک زندگی شاد و زیبا🌹🌹🌹🌹

جان مادر!

من خسته نمی شوم،انرژی فوق‌العاده ای دارم،و همه این ها به یمن وجود توست،و اگر گاهی گله و شکایتی دارم از مسئولیتی است که بابت تو دارم و ناتوان مانده ام ،💕💕💕💕

عزیزکم!

برای سبز تر ماندن💚💚💚💚

، صبوری لازم است ،تنها راهی که من از لحظه داشتنت نسبت به سختی ها داشتم،صبوری با تحمل فرق می کنند صبوری یعنی من آرامم تا زمانیکه برای مشکلاتم راه حلی پیدا کنم،🎊🎊🎊🎊

چه خوب شد که آمدی،هرگز فکر نمی کردم کسی مرا اینگونه تغییر دهد که برای بهتر شدنم هیچ مقاومتی نداشته باشم❣️❣️❣️❣️

ممنونم که کمک کردی بهترین خودم باشم🥰🥰🥰🥰

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود نیستم ولی خوشبحالت من اگه سقط نشده الان یه جنین  ۶ ماه  داشتم    

برات دعا می کنم خدا بهترینها رو نصیب قلب ❤️ مهربونت کنه

اگه به تاپیک های خیلی قبلم. دقت کنی ممکنه بهت کمک کنه

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)