2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 124453 بازدید | 17011 پست
سلام دوستان عزیزم 😍✋امروز روز خیلی مبارکیه😄چون دوست گلتون تولدشه 😍تولدم مبارک🥰💗😅

تولدتتتتتتتت مبارک 

مهربون ترین 

انشالله که  سلامت و شاد باشی همیشه پر از اتفاقات و هدف های بزرگ و عالی روزاتو بگذرونی 💕👑💕👑💕😍♥️😍♥️😍

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلااام‌صبح‌همگی‌بخیرررمن‌از صب ک‌ بیدار شدم، ناهارمو بارگذاشتم، آخه باید دخترمو ببرم مرکز بهداشت، زن ...

عزیزدلم 🍓😍

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁 آره بدون نت واقعا سخته صبح ساعت ۶ ی پیام برا شوهرم اومد ی خب عالی بود 😍😍😍😍😍😍 منم مژدگان ...

خداروشکر عزیزم 

انشالله انشالله 😂🤲🏻

نیم ساعت داشتم میرقصیدم 💃💃💃💃💃دو هفته اس رژیمم غذام رو کم‌کردم قند کلا نمیخورم ولی کیک و کلوچه ه ...

به به 😍

چقدر عالی 

😂😂😂سلامممممم عزیزم چشم واست میفرستم سارا قبل ازدواج خیلی لاغر و خوب بودم بخدا چند وقت پیش داشتم ب ...

سلام ساحلی 

خوبی قشنگم 💖💖💖

ساحل وقتی باردار میشی 

و زایمان میکنی 

شونه ها پهن تر میشه و لگن بزرگ تر 

دیگه مثل کسی که باردار نشده نیستی 

همینم جذاب هستا

یکم که پسرا بزرگتر شدن 

برو باشگاه ولی رژیم نگیر که انرژی داشته باشی

یه اندام خوشکل بساز 

دوستم تو خونه میگفت از طریق برنامه یوتیوب ورزش میکنه 

من قبل بارداری 63بودم 

بعدش 73

لاغر کردم تا 68 هم رفتم همه بهم میگفتن انگار قحطی زده ها شدی😄😄😄

دیگه سعی بر این دارم که 70 بمونم ولی سخته🙈😀

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ای جان 😄❣️چند سال دیگه برای بچگی های بجه ها چقدر دلمون تنگ بشه 💘

فدات

دقیقا درست‌میگی‌فاطمه،همین‌الانم‌چندسال‌پیششون یادمون‌میاد بغض میکنیم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

تولدتتتتتتتت مبارک مهربون ترین انشالله که سلامت و شاد باشی همیشه پر از اتفاقات و هدف های بزرگ و عال ...

ممنون مهربون 💓💓💓😍

ان شاء الله 🌼🤲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام دخترا صبح همگی بخیر وای مهدیس نمیدونی چقدر خوشحال شدم دیدم اومدی تاپیک 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘امرو ...

تنت سلامت باشه عزیزم 

ببخشید که نبودم 

تایمم بخاطر فسقلیا میزون نیست 

یهو به خودم میام میبینم ۹و ۱۰ شبه یا ۳و ۴صبحه 😂

بریم واسه چالش جدیدی که در نظر گرفتی 

راستی اگه خواستی اینو قفل کنم خودت تاپیک بزنی شاید بهتر باشه که مطالب گم نشه 

سلام ساحلی خوبی قشنگم 💖💖💖ساحل وقتی باردار میشی و زایمان میکنی شونه ها پهن تر میشه و لگن بزرگ تر د ...

😄عزیزم

فقط روحیه دادن‌اطرافیان

فداتدقیقا درست‌میگی‌فاطمه،همین‌الانم‌چندسال‌پیششون یادمون‌میاد بغض میکنیم

عزیزم 💔

نوه ها میان شیرین کاری های بیشتری دارن 😉😀

از قدیم هم گفتن نوه مغز بادوم هست بچه پوست بادوم 😁

😄قربونت خوبم عشق من...توخودت،و عشقای‌من چطورین؟؟؟عیب نداره شوخی کردم‌گلم،برو حالشو ببر...ولی مراقب ...

قربونت برم ماهم خوبیم 

اونا که عالین 

نمیدونم چرا خونه خودمون اینجوری نیستن جایی میریم کسی باورش نمیشه اینا منو اذیت می‌کنن 

قربونت عزیزم...آره خداروشکر، خیلی پسرخوبیه...متانتشو حفظ کرده از بچگیش😂ولی امان از اون‌وزه خانوووم

😂😂😂😂هزار ماشالله 🧿 🫀 

عزیزم 💔نوه ها میان شیرین کاری های بیشتری دارن 😉😀از قدیم هم گفتن نوه مغز بادوم هست بچه پوست بادوم ...

اره این بادوم رو قشنگ‌ درک‌ کردم، با مامانم و نوه هاش😒😄

😄عزیزمفقط روحیه دادن‌اطرافیان

😂😂😂

دیگه باعث شدن من بخورم و بخورم 😄

صورتم گرد هست 

زود تاثیر میزاره