2777
2789
خودمو شوهرم با هم دوست بودیم خیلی همو دوست داشتیم و داریم ولی سر ی چیزایی با هم مشکل داشتیم چندبار خ ...

😂😂 انشاالله خوشبخت باشید عزیزم 🌹

من پسرم سه سالش بود می‌رفت خونه جاریم بعد نذاشتمش بره برگشت بهم گفت هم من درسا رو دوست دارم هم اون منو 

رفت دختر عموش همین درسا خانم که ازش بزرگتر بود کتکش زد با چشم گرون برگشت خونه🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂 انشاالله خوشبخت باشید عزیزم 🌹 من پسرم سه سالش بود می‌رفت خونه جاریم بعد نذاشتمش بره برگشت بهم ...

ممنون گلم همینطور شما❤️

آخی چه بامزه چکار بچه داری بزار بره پیش درسا جونش دیگه فردا همین نگه مادر شوهرم مارو از هم جدا میکرد😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق واقعی همچین حرفی نمیزنه راضی به مرگ واونم با قرص برنج که شنیدم خیلیم مرگ دردناکی حاضر نمیشه نظر ...

دیگه توو اوج عصبانیت و ناراحتی بود خودش گفت دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم

حالا ک خدا رو شکر همه چی خوبه

😂😂 انشاالله خوشبخت باشید عزیزم 🌹 من پسرم سه سالش بود می‌رفت خونه جاریم بعد نذاشتمش بره برگشت بهم ...

🤣🤣🤣🤣 

الهی عزیز دلم 

پسرتو کتک زده چرا مادرشوهر بازی درنمیاری ؟