2777
2789
عنوان

شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 28 پست
من  کوچیکم  بو نمیده. مال اینا گند میکنه چ خاهراش چ خودش. چ برادراش.  من هروقت میرم ...

الان ما درباره یک ودو خانواده شوهرت سرصبح چه راهنمایی میتونیم بکنیم غیر اینکه روده هامون از گوشامون بزنه بیرون😂😂😂😷😷🤢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سالاد این موقع؟ دمت کرم😆😆😆

😂😂😂😂 ی نیم ساعت بود خوابیده بودم مامانم اپمد بیدارم کردو ی خبر و بهم داد ، حالا میتونست بعدا ک بیدارم شدم بگه اما نمیدونم چرا بیدارم کرد هرکار کردم دیگه خوابم نبرد 

بلند شدم یکم تو خونه چرخیدم دیدم گشنمم نیست گفتم ی سالاد بخورم حداقل سرم گرم باشه😂😂😂😂

نینی_یار۵@

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
😂😂😂😂 ی نیم ساعت بود خوابیده بودم مامانم اپمد بیدارم کردو ی خبر و بهم داد ، حالا میتونست بعدا ک ب ...

نوش جان😍 منم هوس کردم ، برم بزنم بر بدن😁😁😁

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تازه ياد گرفتى؟؟؟ خوشت نيومد برو تاپيك بعدى نميخواد ناظم و صدًا كنى

تو محتوای تاپیک رو نگاه کن تازه تاپیک های دیگشو ندیدی اصلا داغونه من که خارج میشم اما برای استاتر متاسفم که همچین مسائل پیش پا افتاده ای رو میاد اینجا و بیان میکنه 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

@نی_نی_یار_3  

نینی_یار۵@

برا بوی جیش که این بنده خدارو از خواب بلند نمیکنن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁