2777
2789
عنوان

ترس پسر دوسال و ده ماهم

210 بازدید | 21 پست

خانوم قشنگا من حس میکنم دلیل رفتارای پسرم ترسیددنه..نمی‌دونم تو بچگی ازچی ترسیده😢ینی اگه عمیق هم بازی کنه صداش کنیم زود میترسه پامیشه میدوه میادبغلمون و انگشتاشو تندتندتکون میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم یک سال و ۳ ماهشه

وقتی با اسباب بازیاش غرق بازی باشه و یهو مثلا صداش کنیم یا توجهشو بخوایم جلب کنیم

یهویی مثل فنر راست میشه😅

مثلا قوز نشسته تو وسایلش بعد صداش میزنیم یهو صاف میشه و سرشو میچرخونه سمتمون😂

ولی حس نکردم بترسه... بیشتر انگار یهو از افکارش به دنیای بیرون کشیده میشه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
بچه من یبار ک تو اتاقش بازی میکرد لامپ سوخت و صدای بدی داد یهو   از اون وقت از تاریکی و تنهایی ...

مااینجاتنهاییم خونه خ خلوته زود پسرمو تنهاخوابوندم حس میکنم حف مردم و تیکش بخاطراونه

واای اره ازبچگی کارتون دیده ینی تیکش بخاطراونه؟میشه بیشتربگی

آره عزیزم.من دخترم ۳.۸ ماهشه.همین علائم رو داره.از بچگی یه لحظه ام ازم جدا نبوده آسیب روحی جسمی ندیده.اما می‌ترسه.چند شب پیش گفت میترسم تویه اتاقم جادوگر هست.رفتم دیدم عروسک خرگوشش تویه تاریکی واسش شبیه جادوگر شده

آره عزیزم.من دخترم ۳.۸ ماهشه.همین علائم رو داره.از بچگی یه لحظه ام ازم جدا نبوده آسیب روحی جسمی ندید ...

پسرمن خیلی دستاشو تکون میده و خیلی میترسه 🥹🥹ینی موقعی ک صدای بلند یا صدای جیغ اینا