2777
2789
عنوان

ینی کسی از من بدبخت ترم هست؟؟؟

839 بازدید | 41 پست

فقط یدونه داداش دارم اونم شیرین عقله کلی چاق شده فقط باهامون دعوا میکنه و رجرمون میده

شوهرمم ی ادم مرخرفیه ک فقط ب فکر خانواده خودشه و منو دختر کوچیکمو ماهی ب بار میزنم و بیرونم میکنه

بابام با 50 سال سن مستاجره و اومدن تو شهر غریب بخاطر من.. دومادشونم هیچ کاری بهشون نداره

الانم فهمیدم بابای بدبختم.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام بیماری قلبی داره  الانم فهمیدیم پروستات داره.. من فکر میکردم چیز مهمی نیس تا امشب تو گو ...

گوگل همینطوره. بد به دلتون راه ندین.باید بره پیش دکتر خوبی

انشالله ک سریع کامله کامل خوب بشه و مشکلش حل شه و بیای با دل خوش تاپیک بزنی

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

گوگل همینطوره

برای یه خال روی دست هم سرچ کنید میگه ۳ هفته بیشتر زنده نیستی

این بیماری هم تو آقایون خیلی شایع هست ، یه جا خوندم می‌گفت اکثر آقایون دارن ولی بعضیا متوجهش نمیشن ، نمی‌دونم چقدر صحت داره

مال خودت باش

دو هفتس شوهرم انداختمون بیرون خونه بابامم 

تازه شوهرمم خیانتکار و کلی اخلاقای بد داره... فک کن دختر شیرینمو ک حتی غریبه ها براش ضعف میکنن دو هفتس ندیده ولی عین خیالش نیس

بمیرم که اینقدر داری غصه میخوری توکلت به خدا باشه میفهمم که چقدر سخته آدم واسه عزیزش نتونه کاری کنه ولی تو دعا کن انشالله هر چی قسمت باشه همون اتفاق میافته برای شفای پدرت هم صلوات فرستادم