2777
2789
عنوان

ینی کسی از من بدبخت ترم هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 41 پست
عزیزم چرا خودت کمکشون نمیکنی

چطور کمک کنم؟

من تنها کمکی ک میتونم بکنم باهاش برمدکتر تنهاش نزارم

از لحاظ مالی شوهرم وضعش خوبه ولی همشو ب خانوادش میده حتی ی زنگ ب بابام اینا نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط شما بزرگ‌ترین لطف و کمکی که میتونی بکنی اینه که خودتون بخاطر اون شوهر مزخرفتون نشید اینه دق برای این بنده خدا و در ضمن شوهرتونم خوش بحالش باشه که زن و بچه ش جای امنن و ایشون راحت ….

پس با خوبی به خونه خودتون برگردید و بخاطر سلامتی و بهبود رویه این بیماری به ایشون روحیه بدید و شاد باشید و تو آزمایشات لازم بود همراهیشون کنید .

یا علی 

چطور کمک کنم؟ من تنها کمکی ک میتونم بکنم باهاش برمدکتر تنهاش نزارم از لحاظ مالی شوهرم وضعش خوبه ول ...

نمیتونی بری سر کار؟ 

اگه خودت درآمد داشته باشی اسنقدر عذاب نمیکشی و راحت دست پدر و مادرتو میگیری 

گوگل همینطوره برای یه خال روی دست هم سرچ کنید میگه ۳ هفته بیشتر زنده نیستی این بیماری هم تو آقایون ...

اخه بابای من رفته دکتر کلی ازمایش و سونو و سیتی نوشته براش ک بفهمه خوش خیم یا بد... الانم علائم بابامو نیگا کردم از نوع بدشه انگاری

نمیتونی بری سر کار؟  اگه خودت درآمد داشته باشی اسنقدر عذاب نمیکشی و راحت دست پدر و مادرتو میگی ...

از لحاظ مالی بدک نیستن دستشون ب دهنشون میرسه خداروشکر فقط ناراحتیم بخاطر مستاجریشونه تو شهر غریب با مریضیاشون

عزیزم اگ وضع مالیش خوبه خب بگیر ازش چرا نمیگیری ؟

نمیده عزیزم اخلاقش بده فقط بفکر خانواده خودشه ب من و بچم اهمیتی نمیده... الان دو هفتس بخاطر برادرزاده 3سالش از خونه انداختمون بیرون اونم با کتکی ک از 2جا سرمو شکونده بود

از لحاظ مالی بدک نیستن دستشون ب دهنشون میرسه خداروشکر فقط ناراحتیم بخاطر مستاجریشونه تو شهر غریب با ...

الحمد الله 

بخاطر مریضیشون ختم قرآن بگیر هدیه کن به خانم زهرا مطمئن باش حاجت روا میشی 

اگه پدر مادرتم از لحاظ مالی بینیاز باشن باید خودت رو پاهای خودت باشی مخصوصا اینکه میگی همسرت بهت خیانت میکنه و دو هفته هست دلش برای دخترشم تنگ نشده بخاطر خودت و دخترت باید درآمد داشته باشی 

بیماری پروستات و پدر شوهرم چندین ساله داره و خدا رو شکر چیزیش نشده ناراحتی قلبی هم داره به خدا توکل کن و بسپارشون به خود خدا 

تو این شرایط شما بزرگ‌ترین لطف و کمکی که میتونی بکنی اینه که خودتون بخاطر اون شوهر مزخرفتون نشید این ...

اخه راهمون نمیده

بابامم نمیزاره برم میگه بمون تا بیان سراغت و منم باهاشون حرفامو بزنم ک آروم شم

اخه راهمون نمیده بابامم نمیزاره برم میگه بمون تا بیان سراغت و منم باهاشون حرفامو بزنم ک آروم شم

من فقط میدونم شما و شرایطتون یه استرس و درد زیاد برای این بنده خدا  یید  که اصلا خوب نیست براشون و هر جور شده ، دست بچه رو بگیرید و برگردید خونه چون حق شماست و کسی که ناراضیه باید بره و اگر هم که واقعا اهل سازش نیست ‌و نذاشت حتی با مهر ‌محبت کردن سوری از طرف شما ،  از لحاظ قانونی سریع مهر و درخواست طلاق و …. 

هیچ وقت احساس بد بختی نکن خواهر من 

هممون مشکلاتی داریم 

منم همین یه ماه پیش به آخر خط رسیده بودم مشکلات فت و فراوووون تا جایی که شب ها موقع خواب هم ناخودآگاه اشکام سرازیر میشد و پسرم منو بیدار میکرد میگفت مامان بسه دیگه گریه نکن جوری تو خواب اشکام جاری میشد خودم نمیفهمیدم پسرم از خواب بلندم میکرد و بالشتم خیسه خیس میشد