2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چسب زخم زدم .کند و خورد 

عزیزم اصلا نخواه که یک دفعه ای از شیر بگیریش، باید با صبر و حوصله و آرام آرام دفعات شیر خوردنش رو کم کنی و به مرور کامل قطع کنی 

کار خوبی نیست یک دفعه چسب بزنی یا هر کار دیگه ای و بخوای دیگه کلا نخوره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من چسب زخم زدم .کند و خورد 

اب و فلفل قاطی کن بزن نوک سینت بگو شیر خراب شده یا با ماژیک قرمز سر سینتو رنگ کن بگو خون اومده.  بد به ابمیوه یا شیر هرچی دوست داره شب بده بهش بخوره

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
نه.به این چیزا نیست .شانس ماست    

وااااییی من اوایل 

هنوز به این موضوع که شیر میریزه عادت نکرده بودم

یه بار از حموم اومدم داشتم موهامو خشک میکردم

دیدم از سقف داره آب میریزه رو پام🤣🤣🤣🤣

خداشاهده هرچی سقف رو نگاه میکردم

متوجه نمیشدم این آب از کجا میاد😅😅😅😅

نگو خنگ این شیره.....

من دنبال سوراخ تو سقف بودم 🤣🤣🤣🤣