2777
2789

عشقم نمیزاره با دوستام برم بیرون :) چون ازشون خوشش نمیاد 

میگه دوستات دوستای جنس مخالف دارن و ممکنه وقتی باهاشون بیرونی اون پسرا رو هم با خودشون بیارن :)

و اینجوریه ک دوماهه نرفتم با دوستام جایی...فقط با خودش میرم 

ولی احترام میذارم به نظرش 

به نظرتون حق با اونه؟ دوستام هرجا میرن دوستای پسرشون باهاشونه اکثرا، ولی میگن دوست معمولین... 

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 

اره حق داری منم اینجور بودم مجردی  شوهرم کلن ارتباطمونو قطع کرد 😶

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک خیری از دوستام ندیدم ده ساله اخه دوست چیه همینک شوهورتو عشق صدا میکنی هزار برابر ارزش داره  بجاش باهاش برو بیرون خودت کلا این روزا یه جورایی دلگیره برا همه همینه

🙃🙃🌱
منی ک خیری از دوستام ندیدم ده ساله اخه دوست چیه همینک شوهورتو عشق صدا میکنی هزار برابر ارزش داره &nb ...

ازون موقع نمیزاره نبود دوستام حس کنم 

رفیقمم هست در کنار عشق :) 

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 
ازون موقع نمیزاره نبود دوستام حس کنم  رفیقمم هست در کنار عشق :)

شکر هزار بار شکر)))   این فضای مجازی کلشو زیرو رو کنی نمیتونه حس دو دیقه زندگی واقعی درکنار کسی ک دوسش داریمو بده همش سرابه و تو خالی)--- امید وارم خوشبخت باشی همیشه مردم همیشه از دور خوشحالن ولی هر کی مشکلات و سختی های خودشو داره- قدر زندگی خودتو همه جوره بدون بعضی چیزام که راه حلی براشون نداری بسپار به زمان شبت بخیر☆

🙃🙃🌱