2777
2789
عنوان

دروغ شنیدن و نارو خوردن🥲

94 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین؟

بچه ها امروز باید ی تمرینی تحویل استادمون میدادیم . بعد من به خاطر حجم کارم بهش نرسیده بودم به دوستمم که صمیمی هم بودیم گفتم شب قبلش گفتن بلد نیستن و حتی صبح هم دیدمشون گفتم نوشتید گفتن نه ؟ ما ساعت ۸ صبح کلاس داشتیم واسه ی درسی بعد کلاسمون یک نیم ساعت تا کلاس بعدی وقت بود ی برگه دراورد نصفه و ناقص ی چیز بدی نوشت و سرکلاس که استاد تمرینو خواستن ی چیز دیگه که کامل خوب بود تحویل داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارشد می خونما بچه هم نیستم خیلی اذیت دارم میشم جو خیلی بده . تمرین هیچی . کلی به آدما بی اعتمادم ...

باید بپذیری تو این دنیا تنها تکیه گاهت خودتی و خودت 

هعی چقدر دلم بغل میخواد اسی یک بغل محکم 

باید بپذیری تو این دنیا تنها تکیه گاهت خودتی و خودت  هعی چقدر دلم بغل میخواد اسی یک بغل محکم&n ...

دورت بگردم من بخدا نمی دونید چه حالی شدم لحطه تحویل برگه 🤕 موندم که این ادم همون قبلیه😂

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست ب این فک کن ک چه خوب شد اون روشو دیدی این مرحله اصن قفل بود ...

یک ماه دیگه باهم کلاس مشترک داریم من عزا گرفتم جطور برخورد کنم باهاش . بعد اون جریان فقط سکوت کردم دیگم باهاش حرف نزدم هم مسیر نشدم فقط و فقط سکوت