2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه حست رو بگی ؟

حدودا ۹ ماه هست که فراموشش نکردم. من تمامه خودمو واسش گذاشتم و خرج کردم. الان دیگه ذره ای مثله آدمی که قبلا بودم نیستم. هر دقیقه تو سرم هست یا خودش یا صداش و حرفاش و کاراش چه خوب چ بد و خاطرات و ..

خیلی اذیت کننده هست که در آخر خودش بهم گفت که میخواد ازدواج بکنه و ..

من حتی همین الانم نگرانشم که نکنه با آدمه بدی ازدواج بکنه نکنه اذیت بشه.. البته ای کاش اینطوری نبودم و ب فکر خودم بودم.

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
نمیدونم ولی قانع شدم بدردهم نمیخوردیم

اگر ب درد هم نمیخوردید،چرا یه تایمی بالاخره چ کم چ زیاد باهم وقت گذروندید و ..؟

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
حدودا ۹ ماه هست که فراموشش نکردم. من تمامه خودمو واسش گذاشتم و خرج کردم. الان دیگه ذره ای مثله آدمی ...

درسته نمیگم فراموشش کن به یادش باش ولی به فکر خودتون هم باشی بهتره بنظرم

اگر ب درد هم نمیخوردید،چرا یه تایمی بالاخره چ کم چ زیاد باهم وقت گذروندید و ..؟

خب علاقه داشتیم بهم اصلااخلاقمون جورنبودنزدیک ۳ ۴سال فقط درحال کات کردن بودیم ولی ول کنم نبودیم تامن ازدواج کردم

درسته نمیگم فراموشش کن به یادش باش ولی به فکر خودتون هم باشی بهتره بنظرم

سعی میکنم باشم. ولی آرامش ندارم

خب علاقه داشتیم بهم اصلااخلاقمون جورنبودنزدیک ۳ ۴سال فقط درحال کات کردن بودیم ولی ول کنم نبودیم تامن ...

اون حالش چطور شد وقتی کات کردید و وقتی ازدواج کردید؟ الان چطوره؟