2777
2789
عنوان

کادر منزل

222 بازدید | 16 پست

سلام و درود من تو نت ورک کار میکنم کار اینترنتی وکار در منزل برای خانومای خانه دار، فقط شما بعد اینکه ثبت‌نام شدی تبلیغ محصولات شون رو انجام میدی محصولات رو باتخفیف میخرید وب قیمت خورده شده روی محصول میفروشید وهرچی محصول سفارش بدین تخفیف بیشتری بهتون تعلق میگیره و این طوری سود بزرگی گیرتون میادجهت ثبت نام ب این شماره پیام بدین 09233709116

چه محصولی

ارایشی بهداشتی؟

چه زیاد شده این نت ورکی ها دوباره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه محصولی ارایشی بهداشتی؟ چه زیاد شده این نت ورکی ها دوباره

محصولات پاکسازی صورت با بهترین برند ک میدونید با تخفیف بخرید و خودتون پاکسازی انجام بدید وسودی ک درمیارید رو میتونید دوباره محصول بخرید مث خمیر دندون، اسپری دهان ، شامپو، لوسیون بدن، ریمل، رژ لب، کرم دور چشم و..... بفروشید کلی سود میکنید

پولی نداره من خودم بودم ی چند وقت ول کردم همش سودش شرکت میکنه 

چون  شما یکم عجولید فک میکنید حتما باید همون موقع سود کنید خود من با سفارش پاکسازی ک دادم هم تخفیف گرفتم هم ب ازای هر نفر ک پاکسازی میکنم 300میدن بهم وهمه مشتریام راضی ان از محصولات چون صورتشون خیلی روشن و شفاف میشه

چون  شما یکم عجولید فک میکنید حتما باید همون موقع سود کنید خود من با سفارش پاکسازی ک دادم هم تخ ...

ن عجول نبودم برعکس حتی طرف چند سال هم بوده اونجا کار کرده دست ب هر کاری هم بگی زده واسه سود ولی آخر ماهی ۲ تومن ب زور داره 

این چ سودیه؟

ن عجول نبودم برعکس حتی طرف چند سال هم بوده اونجا کار کرده دست ب هر کاری هم بگی زده واسه سود ولی آخر ...

خب شما باید محصولات پاکسازی رو میخریدی برا دوستات و فامیلات انجام میدادی میدیدن صورتشون چ تغییری میکنه بعد مشتریت میشدن و میومدن پیشت پاکسازی بعد از هر پاکسازی ک انجام میدادی نفری 300میگرفتی 😊فک کن شما 10تا مشتری 300تومنی داشته باشی چقد تو ی روز سود میکنی

خب شما باید محصولات پاکسازی رو میخریدی برا دوستات و فامیلات انجام میدادی میدیدن صورتشون چ تغییری میک ...

دقیقا همین کارا رو کردم ولی اینقد ک میگی سود نداشت شاید بزورر نفری ۱۰۰ تومن بعضیا نفری ۲۰ تومن یا ۳۰ تومن

ن عجول نبودم برعکس حتی طرف چند سال هم بوده اونجا کار کرده دست ب هر کاری هم بگی زده واسه سود ولی آخر ...

خود من روزی 7تا مشتری رو براشون پاکسازی انجام میدم راحت 300تومنو میدن بهم قشنگ روزی 2میلیون تومن سود میکنم حالا نمیگم هرروز مشتری دارم ولی خداروشکر همیشه سود عالی گیرم میاد، باید زرنگ باشی بدونی چ جوری کار کنی ک فقط ب نفع شرکت نباشه 😉❤

خود من روزی 7تا مشتری رو براشون پاکسازی انجام میدم راحت 300تومنو میدن بهم قشنگ روزی 2میلیون تومن سود ...

نمیدونم والا من ک راضی نبودم خیلیا هم اومدن و ول کردن اصلا راضی نبودن تو همین سایت میتونی چندین نفر دیگه ام پیدا کنی 

دقیقا همین کارا رو کردم ولی اینقد ک میگی سود نداشت شاید بزورر نفری ۱۰۰ تومن بعضیا نفری ۲۰ تومن یا ۳۰ ...

ن خداروشکر ب من راحت 300میدن فک کنم اموزش پاکسازی رو بلد نیستید من برا مشتریام 6نوع ماسک پاکسازی و ماساژ صورت انجام میدم بعضیام ک ندارن مراعات شونو میکنم 150 میگیرم