2777
2789

یه وقت‌هایی هم هست دلت میخواد حرف بزنی، گوش شنوا هم هست اما هر چی زور میزنی نمیتونی کلمات رو کنار هم بچینی انگار کلمات توانایی نشون دادن حرف دلت رو ندارن، حس عجیبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، جمله های توی ذهنت با اون چیزی که از دهنت بیرون میلد هماهنگ نیست... 

خیلی سخته توضیحش

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
نمیتونم به دیگران منتقل کنم اونچه که تو ذهنمه

به نظرم این مشکل جسمی باشه مربوط به مغز

قبلا مقاله زیاد میخوندم راجع به مغز واعصاب

یه مشکل مربوط به قشر مخ(هیپوتالاموس، لیمبیک..) هست اونطوری که خوندم

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

انگار که با زبان های مختلف ارتباط برقرار میکنیم ،طرف متوجه نمیشه یا حس لازم رو نمیگیره ...

باگ بدیهه. من تو همه چی اینطوریم. نمیتونم کلمات و جملات رو کنار هم بچینید طوری که منظورمو واضح برسونم. بعد حرف زدن متوجه میشم شنونده اصلا یه چیز دیگه برداشت کرده.

یا نتوانسته من رو بفهمه

اره شده 

واقعا اذیت کنندست

باید دایره لغاتمون رو ببریم بالا ، زیاد کتاب بخونیم و..

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★