2777
2789

برای بچم دارو  خریدم  6 ماه      از  تاریخ مصرف دارو گذشته بود     اول نگا نکردم  بازش کردم ولی یلحضه گفتم بزا تاریخشو  نگا کنم  ...  500 دادم این  دارو  بنظرتون فردا ببرم پسش  بدم چون تاریخش  هم گذشته بود  ....  

حتما ببر پس بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ببر.خیلی عجیبه کارشون.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مال 6/2023  هست     الان  12 هستیم  

ببر.ولی داروخونه ها داروی تاریخ مصرف گدشته رو دور میریرن یا اگر مرجوعی داشته باشه برمبگردونن عجیبه برام تو قفسه بوده و رد نکردن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چند تام ازش داشت    تو قفسه

فردا ببر پس بده.احتمالا چون گرونه خریدارش کمه مونده سر دستشون.فکر کرده میبره دیگه.از این به بعد حتما تاریخو نگاه کن.من سر قیمت نگرفتن و رسید چک نکردن بارها بارها گول خوردم ولی باز درس نمیگیرم.ولی با دارو اصلا ریسک نمیکنم

فردا ببر پس بده.احتمالا چون گرونه خریدارش کمه مونده سر دستشون.فکر کرده میبره دیگه.از این به بعد حتما ...

اگ میتونستم  یجای شکایتشو میکردم  فکن خداینکرده نگادنمیکردم میدادم بچم   معلوم نبود چ اتفاقی   میفتاد براش      نمیدونم اینا  چطور    وجدانی دارن    نمیگن مردمو به کشتن میدن 

فردا ببر پس بده.احتمالا چون گرونه خریدارش کمه مونده سر دستشون.فکر کرده میبره دیگه.از این به بعد حتما ...

رفتم دارو خانه     نقد  داشتم  گفتم    دارو بخرم و زود برم شام بزارم بچمم مدرسه بود   دیگ  نگا  نکردم تاریخ همیشه نگا میکردم اوردم خونه بازش کردم  هرچی بچمو  صدا زدم  جواب نداد    یهو  نگا درش کردم  ...  حالا پولش به درک    ولی صد درصد میرم فردا     میندازم تو سرش       دستمم برسه یجا گزارششو میدم  چون   کارش خطر ناک

رفتم دارو خانه     نقد  داشتم  گفتم    دارو بخرم و زود برم ...

فکر کنم ۱۲۹ مال شکایت غذا و دارو باشه احتمالا تلفن گویا داره که داخلی مورد نظرتو بگه