2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بازاریابی و فروش هستی باید ثابت و پورسانت بگیری حداقل دو برابر وزارت کار بین ۱۵ تا ۳۰

ن مدرپ باید معرفی علمی دارو گفتن از ۱۶دیگه پورسانت اینا جدا شما آشنایی ب این شغل ؟میشه راهنماییم کنید 

ن مدرپ باید معرفی علمی دارو گفتن از ۱۶دیگه پورسانت اینا جدا شما آشنایی ب این شغل ؟میشه راهنماییم کنی ...

من کارشناس فروش تجهیزاتم

بچه هایی که الان تو بازار هستن حقوقشون برای ۸ تا ۹ ساعت کار همون رنجیه که گفتم بین ۱۵ تا ۳۰

باز بستگی به شرایط بازار و تواناییت داره

البته بعضی جاها فقط ثابت میدن که اصلا بدرد نمیخوره و بعضی جاها ثابت+ پورسانته

من دقیق متوجه نشدم کارت چیه ولی ۱۶ تومن برای شروع اگر تجربه نداری حقوق خوبیه

من کارشناس فروش تجهیزاتم بچه هایی که الان تو بازار هستن حقوقشون برای ۸ تا ۹ ساعت کار همون رنجیه که ...

کارم مدرپ فقط معرفی علمی دارو شرکت ووچه 

ویزیت پزشک و سرزدن ب دارو خانه ها ک اون دارو رو دارن یا نه ولی مسیول فروش فارمارپ ک با داروخانس

من کارشناس فروش تجهیزاتم بچه هایی که الان تو بازار هستن حقوقشون برای ۸ تا ۹ ساعت کار همون رنجیه که ...

مرسی خیلی عالی وقت گذاشتین 

سختی شغلش اینکه ممکن پزشک کم محلی کنه ؟اصلا نمی‌دونم یختیش چیه 

کارم مدرپ فقط معرفی علمی دارو شرکت ووچه  ویزیت پزشک و سرزدن ب دارو خانه ها ک اون دارو رو دارن ...

کلا کار ویزیتوری و فروش باید با عشق و علاقه باشه نه صرفا از روی نیاز

اگر بتونی خوب ارتباط بگیری موفق میشی

سرزبون میخواد و اطلاعات کامل رو محصولی که داری

داروخانه و دکترها خیلی بدقلق هستن

اخلاقشون که دستت بیاد و ارتباط بگیرن دیگه مال خودت میشن

کدوم منطقه ای