2777
2789
مرسی خیلی عالی وقت گذاشتین  سختی شغلش اینکه ممکن پزشک کم محلی کنه ؟اصلا نمی‌دونم یختیش چیه&nbs ...

بله ممکنه

ولی اصلا نباید به روی خودت بیاری

اصلا به چشم مشتری بهشون نگاه نکن

فکر کن دوستات هستن

باهاشون گرم بگیر

تو کارت صداقت داشته باش

مثلا من یه مشتری دارم فوق العاده بداخلاق یعنی زنگ که میزدم اصلا جواب نمیداد

دو سه بار که تونستم باهاش حرف بزنم سفارش گذاشت مثلا یه محصول رو گفتم نمیفرستم براتون گفت چرا، گفتم مرجوعی زیاد داره بی کیفیته من براتون جنس بی کیفیت نمیفرستم

میدونی باید یجوری رفتار کنی که این حس بهشون القا نشه که فقط به فکر فروش خودت هستی 

باید دوست باشی

وقت بذاری

دلسرد نشی 

کلا کار ویزیتوری و فروش باید با عشق و علاقه باشه نه صرفا از روی نیاز اگر بتونی خوب ارتباط بگیری موف ...

عزیزم هنوز شروع نکردم من سرزبون دارم در حد طبیعی بعضیا خیلی شدین  ولی برای اولش کار نمی‌دونم 😅

علاقه ب چی داشته باشم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ممکنه ولی اصلا نباید به روی خودت بیاری اصلا به چشم مشتری بهشون نگاه نکن فکر کن دوستات هستن ب ...

مرسییی واقعا 

آره خیلی راستگو هستم من فقط اون اولش بتونم رد کنم و یخم باز بشه خوبه

پرستیژ شغلیشم خوبه بنظرتون ؟؟؟؟

مرسییی واقعا  آره خیلی راستگو هستم من فقط اون اولش بتونم رد کنم و یخم باز بشه خوبه پرستیژ شغل ...

اصلا استرس نداشته باش

اعتماد به نفست بالا باشه

بدون که چی میخوای بگی

کوچکترین و بی اهمیت ترین مساله راجع به محصولت رو باید بدونی

چیه کاربردش برندش، محصول کجاست، تاریخ تولید و انقضا، تعدا در بسته، تعداد در کارتن مادر، محصولات مشابه و ... 

وقتی چنته ت پر باشه با تسلط حرف بزنی طرف حساب کار دستش میاد 

خدا نکنه بفهمن تازه کاری یه سوالهایی میپرسن که فقط اعتماد به نفست رو بگیرن

البته همه اینجوری نیستن ولی خودت رو آماده کن

پرستیژش هم خوبه

اگر پورسانتی باشه حقوقت بهتره

حقوقت بالای بیست و سی میره

باز بسته به منطقه و بازار محصول و پتانسیل شرکت داره

اصلا استرس نداشته باش اعتماد به نفست بالا باشه بدون که چی میخوای بگی کوچکترین و بی اهمیت ترین مسا ...

وای ی ی ی واست کلییییییی آرزوی خوب دارم واقعا انسان درستی هستی ک با سخاوت من نمیشناسی این همه جواب سوالمو با جزییات دادی 

خیلیییی ممنونم ازت خیلییی 

عالیییی عالیییی عالیی

اگر بازاریابی و فروش هستی باید ثابت و پورسانت بگیریحداقل دو برابر وزارت کاربین ۱۵ تا ۳۰

از همون اول باید بهشون بگم هم ثابت هم پورسانتی؟ قبول میکنن؟ بیشتریا گفتن پورسانتیه بستگی به فروش داره 

برا استخدام احتیاج به مدرک دانشگاهی هست؟ عزیزم یکم راجب این شغل برام توضیح بده اگهی چندتا دیدم ولی هیچی درست و حسابی نمیدونم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اگر بازاریابی و فروش هستی باید ثابت و پورسانت بگیریحداقل دو برابر وزارت کاربین ۱۵ تا ۳۰

فرق بازاریاب و کارشناس فروش و ویزیتور چیه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ