2777
2789

داداشم ۱۶سالشه بخاطر یه سری از مسائل مثلا داشتن زن بابا(مامانم زندست) از اول که به دنیا اومد مامانم هی بهمون گفت چیزی نگو دعوا نکن بیرونمون میکنه داداشم خیلی آروم بزرگ شد اصلا دعوا کردن اینا بلد نیست مامانم خیلی محدودش کرده اصلا هیچ جا از حقش دفاع نمیکنه بچگیاش خیلی شیطون بود بزرگتر که میشه روز به روز آروم میشه اصلا طاقت دیدنشو ندارم (من ازدواج کردم)

الان کجا زندگی میکنن؟ با اون زن دومه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بابات امثال بابات متنفرم 

بالای من دوتا زن گرفته 

اولی ک مادر کنه ب بدترین شکل طلاق داده 

الآنم هرچی التماس میکنم حاضر نیست منو ببینه برام بهتر شده شرایطم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
از بابات امثال بابات متنفرم  بالای من دوتا زن گرفته  اولی ک مادر کنه ب بدترین شکل طلاق د ...

کاش مامان منم طلاق میداد الان مجبور نبودم دولا بشم براش تا مامانمو داداشمو بیرون نکنه 

کاش مامان منم طلاق میداد الان مجبور نبودم دولا بشم براش تا مامانمو داداشمو بیرون نکنه 

بیچاره مامانت 

چرا بابات زن دوم گرفت؟

همش توهم اینو دارم شوهرم زن دوم بگیره

بیچاره مامانت  چرا بابات زن دوم گرفت؟ همش توهم اینو دارم شوهرم زن دوم بگیره

بابام مامانمو آورد خونه پدر مادرش اونام مثل کنیز باهاش رفتار کردن ن عروس.میگغت اونقد ازم کار میکشیدن خودمم وسواس داشتم همه جارو میسابیدم شب جنازم میفتاد بعد برگشتن پدرم از سرکار نایی نمی مونده که با پدرم نشست و برخواست کنه این شد که رفت یه زن دیگه گرفت آدم حالش ازش بهم میخوره ولی چون دایم میگه میخنده و سیاست داره با اون نشست و برخواست میکنه 

بابام مامانمو آورد خونه پدر مادرش اونام مثل کنیز باهاش رفتار کردن ن عروس.میگغت اونقد ازم کار میکشیدن ...

مردا نبال اینجور زنان