2777
2789

نه تا خونریزی اینا نداشته باشی عادیه حس اینکه انگار داری پری میشی ولی نمیشی

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره اصلا انگار دارن زیر دلم کش میدن

عادیه عزیزم تا وقتی خونریزی اینا نداشتی نگران نباش.مبارک باش ایشاالله به سلامتی گذران کنی کارای سنگین و ورزشای سنگین انجام نده.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

کاملا نرماله عزیزم منم یادمه تو بارداری همش به مامانم میگفتم دارن رحمم رو از دو طرف انگار میکشن همون پنج هفتگی و شش هفتگی حدودا ،برای منم دعا کن مشکلم حل بشه تو هفته های بالاتر از دستش دادم دوست دارم دوباره باردار بشم

کاملا نرماله عزیزم منم یادمه تو بارداری همش به مامانم میگفتم دارن رحمم رو از دو طرف انگار میکشن همون ...

مرسی گلم منم پارسال ی سقط داشتم درکت میکنم چی میگی انشالله که بزودی دامنت سبز بشه بیای خبرش بهم بدی

مرسی گلم منم پارسال ی سقط داشتم درکت میکنم چی میگی انشالله که بزودی دامنت سبز بشه بیای خبرش بهم بدی

انشالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو سپری کنی،دلیل سقط قبلیت چی بود؟