2777
2789
عنوان

دکتر زنان یاغدد

55 بازدید | 12 پست

برای پریودنشدن رفتم دکترزنان چنددوره پروژسترون واستروژن داد بعدم ال دی باقرصاپریودمیشدم ولی بعدازتموم شدنش دیگه نمیشم ۳سال وزنم تثبیت بود بخاطرقرصا باوجودرعایت رژیم و ورزش۷کیلواضافه کردم چیکارکنم همین زنان برم باهمین قرصایابرم غدد؟کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فایده داره؟خسته شدم اینهمه زحمت کشیدم برابدنم الان اینطوری خراب شد

بله باز دکتر غدد بیشتر مسایل مربوط ب وزن و اینا رو سردر میاره

دکتر تغذیه بری خوب نیس بنظرت؟؟

دکتره بهت متفورمین نداد؟؟

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

بله باز دکتر غدد بیشتر مسایل مربوط ب وزن و اینا رو سردر میاره دکتر تغذیه بری خوب نیس بنظرت؟؟ دکتره ...

اخه دکتربرای پریودمیرم دکترتغذیه نمیخام که خودم هم رژیم غذایی دارم هم ورزش مکرر بنظرت طب سنتی وایناخوب نیستن؟

اخه دکتربرای پریودمیرم دکترتغذیه نمیخام که خودم هم رژیم غذایی دارم هم ورزش مکرر بنظرت طب سنتی وایناخ ...

وقتی رفتی دکتر زنان دگ هی دکتر عوض نکن بگو برات آزمایش بنویسه شرح حالتو کامل بهش بده پریود نشدن از خیلی چیزا میتونه باشه  روند درمانی تو تکمیل کن البته اگر پیش دکتر زنان خوب بری تشخیصش خوب باشه روند درمانیت سریع تر میشه  

وقتی رفتی دکتر زنان دگ هی دکتر عوض نکن بگو برات آزمایش بنویسه شرح حالتو کامل بهش بده پریود نشدن از خ ...

همه اینکارهاراانجام دادم یکساله زیرنظر زیرنظردکترم ولی نشد فقط یبارخودبخودشد خسته شدم وزنمم رفت بالا

همه اینکارهاراانجام دادم یکساله زیرنظر زیرنظردکترم ولی نشد فقط یبارخودبخودشد خسته شدم وزنمم رفت بالا

الهی عزیزم 

توکل برخدا ایشالا خوب میشی 

من دکترم ندا مقتدری هست هربار رفتم پیشش تشخیص درستی داد و انصفا خوب شدم ولی خوب دیدم که بعضی مواقع هم اینجوری پیش میاد مث شما اگ خواستی ازش مشاوره بگیر دکتر خوبیه 

بعد اینکه استرس نداشته باش از راه هایی که میدونی آروم میشی خودتو در آرامش نگه دار به خدا خیلی از مشکلات ما به خاطر پریشونی ذهنمون شدید میشه