2777
2789

خواهش میکنم با دقت بخونید بعد نظر بدید 

اگه من مقصرم بگید 

بابام کادو عروسی بهم خونه داد حالا داره اون خونه رو میسازه مثل خونه خودشون 

چون از خودشونم داره باز سازی می‌کنه 

بعد سرویس بهداشتی یه سنگ خوشگل مشکی بوده برای حموم و دستشویی هم برای خودشون هم ما 

به حموم ما که میرسه تموم میشه این سنگ و چون کرون قیمت بوده دیگه بابام نگرفته یه رنگ دیگه کار شد که اونم ساده و شیک هست فقط حموم اینجوری شده دستشویی مشکی هست 

حالا شوهرم سر همه دیشب باهام بحث کرد منم تا تونستم جوابشو دادم گفتم خب ناراحتی خودت خونه بساز و بگیر خیلی داد و بیداد مرد سرم منم تا تونستم با داد جوابشو دادم اول بهم سیلی زد بعد با کمربند منو زد خیلی دلم شکسته خیلی اصلا آدم نیست دلم میخواد خودمو آتیش بزنم به قرآن میخواستم خودمو بکشم 

چون سر یه همچین چیز بی ارزشی این کارو باهام کرد

قلبم له شده 

بگید مقصر من بودم ؟

من حس میکنم خیلی پرو و بی ادبه اما همچین طلب کار هست گاهی میگم شاید حق با اونه؟

چرا برای ادمی که اینقدر طلبکاره و متوقع خونه خریدین که راحت و بدون دردسر بره توش مستاجری نکشه؟ برای کسی تب کن برات تب کنه. به بابات بگو خونه رو نمیخوام.به شوهرتم بگو بابام پشیمون شده و بریم مستاجری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مردی که دستی که تو عسل کردی گذاشتی دهنش یبار گاز گرفته بازم گاز میگیره منتها دفعه بعد دستت قطع میشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برای ادمی که اینقدر طلبکاره و متوقع خونه خریدین که راحت و بدون دردسر بره توش مستاجری نکشه؟ برای ...

اشتباهی بود که از اول کردیم و الان نمیشه به بابام بگم دعوا بزرگی راه میوفته 

خیلی کلافه ام نه ارزش دارم نه احترام 

واقعا حق با کی هست ؟

اشتباهی بود که از اول کردیم و الان نمیشه به بابام بگم دعوا بزرگی راه میوفته  خیلی کلافه ام نه ...

حق با شماست برای این مرد چیزی نبر. به بابات بگو بگه پشیمون شده خونه رو یواشکی حفظ کن ولی نرو توش زندگی کن

مردی که دستی که تو عسل کردی گذاشتی دهنش یبار گاز گرفته بازم گاز میگیره منتها دفعه بعد دستت قطع میشه& ...

همینجوری دارم اسم میریزم بخدااااا 

آنقدر بابام زحمت می‌کشه به چشمش نمیاد بعد واقعا این ارزشی داره که بخاطرش با کمربند بیوفته به جونم ؟ 

چرا باید پدرتون خونه بده به همچین داماد قدر نشناسی،شما تو دعوا چی گفتید؟منت گذاشتید؟اگه گذاشتی که باید بگم اشتباه از شماست،چرا کاری بکنید و بعد منت بذارید،اگه چیزی نگفتی باید بگم اشتباه از همون همسر قدرنشناسته

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

مقصر شما نبودی

ولی همونجا که گفتی ناراحتی برو خودت خونه رو بساز 

دیگه تموم می کردی

ادامه نمی دادی در برابر حرفاش ساکت می موندی می رفتی اتاق

اینجوری هم اون می فهمید چه خبر هم اینکه وحشی تر نمی شد

Be nice😊

من باشم بدون اتلاف وقت تقاضای طلاق میدم. از همه جا هم بلاکش میکنم‌ اصلا هم مهم نیست مقصر کیه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
همینجوری دارم اسم میریزم بخدااااا  آنقدر بابام زحمت می‌کشه به چشمش نمیاد بعد واقعا این ارزشی د ...

ساده نباش این خونرو از چنگت درمیاره. خونه رو سریعا به بابات برگردون بگو بعد چند ماه دوباره به اسمم کن بزار فک کنه چیزی نداری