2777
2789

کسی بوده رفته باشه انتی گفته باشه دختره بعدش آنومالی هم دخترباشه هفته ی دوازده ویک روز.دکترپارساخودش سونوکرد.گفت بنظردخترمیاد یعنی این بچمم دختره

جنسیت نمی دونم ولی من سر پسر اولم رفتم برام نوشت تناقض سر با بدن 😑😑😑وای فکر کردم بچم مشکل داره با التماس دکتر رفتم یه سنو دیگه که‌گفت فقط وزن بچه کمه همین مشکلی نداره الان پسرم ۲ سالشه وقت دهیش هم مزخرفه من فقط به نوین اعتقاد دارم دکترش بی نظیره سر پسر دومم ۱۲ هفته گفت بدون شک پسره و پسر بود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت نمی دونم ولی من سر پسر اولم رفتم برام نوشت تناقض سر با بدن 😑😑😑وای فکر کردم بچم مشکل داره با ...

شکرعزیزم که سالمه.به من گفت دختره احتمال زیاد.ولی من ویارم کلا بادختراولم فرق داره سردخترم اصلا تهوع وویترنداشتم واسه این ازصبح تاشب بایه ذره بو تحریک میشم.تکرردارم وبیحال.ولی گفت دختر

شکرعزیزم که سالمه.به من گفت دختره احتمال زیاد.ولی من ویارم کلا بادختراولم فرق داره سردخترم اصلا تهوع ...

انشالله که خواست دلت با خواست خدا یکی باشه من سر پسر اولم گفتن ۹۹ درصد دختره ولی پسر بود البته یه سنو گرافی دیگه بود کسری نبود ولی خب به علائم هم زیاد ربطی نداره من سر پسر اولم تا هفته ۲۰ حالت تهوع شدید داشتم ولی بعد اون خوب شدم ولی سر پسر دومم درست تا روز زایمانم حالت تهوع شدید داشتم ولی هر دو یه جنس بودن ویار هام متفاوت 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انشالله که خواست دلت با خواست خدا یکی باشه من سر پسر اولم گفتن ۹۹ درصد دختره ولی پسر بود البته یه سن ...

منم سردخترم گفت پسره البته دکترزنان خودم گفت ولی دخترشد.میدونی خواست خداست درسته ولی چون شوهرم تک پسره وپدرشم بچه بود ازدست داده میگم یه رفیق بیاد واسش

منم سردخترم گفت پسره البته دکترزنان خودم گفت ولی دخترشد.میدونی خواست خداست درسته ولی چون شوهرم تک پس ...

انشالله که پسر میشه عزیزم منم خیلی دلم دختر میخواست دوست داشتم دومی دختر باشه ولی پسر شد هر چی خدا صلاح بدونه همون خوبه من که الان راضیم  خداروشکر میکنم میگم بچه هام بیش تر به درد هم میخورم بچه ها همجنس باشن عالی برا خودشون 

انشالله که پسر میشه عزیزم منم خیلی دلم دختر میخواست دوست داشتم دومی دختر باشه ولی پسر شد هر چی خدا ص ...

اره خیلی ها میگن همجنس خوبه.ولی من دیگه سومی رونمیخوام دوتابسه.انشالله سلامت باشن.بچه های شماروهم خداحفظ کنه.