2777
2789

نه فقط شنیدم . خارجی هم نبودن ، ولی بردنشون خارج

مثلا دختره کارمندش بوده   تو کرج،  سال بعدش تو پاریس عروسی گرفته واسش

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف مادریم کلا با خارجی کردن چون مادرم ایرانی نیست..

ولی ببری ببینی اصلا اونطوری که فکر میکنی نیست!

دوست داری شوهرت شب 10 بره با دوستاش مست کنه ؟ 

و یا دوست خانم داشته باشه؟

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

خاله 

دخترخاله هام

دخترعمم 

آخریش هم خواهرم که البته پسره دو رگه اس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

واقعا ؟ مثال بلدی تعریف کنی ؟؟؟ من خیلی به شانسشون غبطه میخورم

از نزدیک نمی‌شناسم 

ولی یه دختره مترجم بود بعد اینا برای یه کاری اومده بودن ایران اینم رفته بود مترجم اینا شده بود بعد پسرشون عاشقش شده بود و با هم ازدواج کردن و دختره الان داره کره زندگی می‌کنه با شوهرش اینا .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

دختر خاله من یه پسر خر پول آمده بود خواستگاریش پسر تو کره جنوبی خونه داشت یه خونه هم تو انگلیس داشت پسر گفته بود میخاد بعد ازدواج بر ه کره جنوبی ولی خالم گفته بود دختر به گدای شهر خودم میدم  ولی به شاه دور نمیدم  

خب فرق می‌کنه آدم حد و مرض بزاره فرق داره 

نداره

پدربزرگ من روس هست 

پسر خالمم چن روز پیش عروسی کرد که روسیه بزرگ شده شبا مست میکنه و بگم ها برنامه نویس خوبیه ..

و دوست اجتمعای زن ام داره

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹