2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکالمه 

من بهت یه پکیج معرفی میکنم زنگ بزن بگو نمونه آموزششونم بفرستن برات

گارانتیم داره اگه بعد ۲۰ جلسه نتونستی هر جمله ای خواستی رو به انگلیسی بگی دو برابر پولت پس میدن اگرم با اموزش ارتباط نگرفتی بسته رو مرجوع میکنی پولتو پس میگیری

خودم دارم میخونم باهاش 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من بهت یه پکیج معرفی میکنم زنگ بزن بگو نمونه آموزششونم بفرستن برات گارانتیم داره اگه بعد ۲۰ جلسه نت ...

خب بگید ببینم چجوریه

الان شما قشنگ صحبت میکنی؟؟روزی چن ساعت تمرین میکنی؟؟؟

🏖آبانی🦂🧡
خب بگید ببینم چجوریه الان شما قشنگ صحبت میکنی؟؟روزی چن ساعت تمرین میکنی؟؟؟

ببین من اپلیکیشن نصب کردم رو گوشیم ولی بسته هم دارن هرکدوم بخوایی خودت انتخاب میکنی

هر دوره ۱۰ جلسه هست و هر جلسه یک ساعت و نیمه فایل تصویری داره که جمله سازی میکنه و بلند بلند تکرار میکنی و فایل صورتی هم داره جزوه هم داره

بعد هر جلسه معلم تماس میگیره رفع اشکال میکنه و باهات مکالمه انگلیسی میکنه

من الان جلسه ۱۷ ام اره مکالمه ام واقعا خوب شده تازه من تایم کم میذارم مثلا هفته ای ۳ ساعت

شماره مشاورشو میدم زنگ بزن هر سوال داری بپرس بعد بگو نمونه فیلمای اموزشیو بفرستن ببین میتونی ارتباط بگیری

09380797322

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛