2777
2789

من تو یک مهد کار میکنم به این صورته که دو  تا پیش داره سه تا  مهد مربی های پیش بک میرن مربی های مهد ساعت دو به استسنای بک همکار مهد که یک میره خلاصه امروز یکی از همکارهایی گه ساعت دو میره رفته بود مرخصی بعد یکی دیگه از همکارها بدون اینکه از قبل بهم بگه امروز میگه که من ببشتر بمونم حالا منم خودم بعدازظهر شاگرد دارم،همسرمم از سرکار میاد باید غذا آماده کنپ

منم موندم ولی بعد ساعت یک بهش کفتم  خانم فلانی اگه قراره من بیشتر بمونم از روز قبلش بهم بگید  تا من از قبل برنامه ریزی کنم

بعد اینم بهش برخورد که اگه میخواید الان برید من خودم بچه هارو نگه میدارم

منم یه ده دقیقه یک ربع بعدش رفتم

از اینکه هر سری هم به من میگن فقط حرصم میگیره

کارم اشتباه بود که گفتم؟؟

ن خوب گفتی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک اون اشتباه کرده

تو درست ترین برخورد و کردی 

حالا اون دوس داره ناراحت بشه خب بشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
ن افرین کار خیلی خوبی کردی  حرفتم اصلاااا بد نبوده

آخه قشنگ مشخص بود بهش برخورد 

منم حرف بدی نزدم

از طرفی 

دلمم نمیخواد تو محیط کار با همکارام زاویه داشته باشم 

آخه قشنگ مشخص بود بهش برخورد  منم حرف بدی نزدم از طرفی  دلمم نمیخواد تو محیط کار با همک ...

ببین هیچ وقت به کسی انقدر رو نده که اگه از حقت دفاع کردی بهش بر بخوره 

تمرین کن خودت برای خودت از همه مهمتر باشی 

حالا یه بارم اون ناراحت بشه به جاش یاد میگیره  توقع زیاد از بقیه نداشته باشه

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠

معلومه ک اون اشتباه کرده تو درست ترین برخورد و کردی  حالا اون دوس داره ناراحت بشه خب بشه

الان دو  سریه که همش به من میگن منم تو رودروایستی قبول میکردم دوتا همکار دیگه راحت سر تایم خودشون میرفتن

اگه باید هوای همو داشته باشیم خب به اون دوتا هم بگن

منم گفتم که حواسشون باشه همش از من نخوان امیدوارم به دل نگیره

ببین هیچ وقت به کسی انقدر رو نده که اگه از حقت دفاع کردی بهش بر بخوره  تمرین کن خودت برا ...

خودم آدم رکی ام اگه ببینم دارم اذیت میشم راحت میگم

فقط دلم میخاد تو محیط کارم آرامش داشته باشم همین

الان دو  سریه که همش به من میگن منم تو رودروایستی قبول میکردم دوتا همکار دیگه راحت سر تایم خودش ...

چون از حقت دفاع کردی عذاب وجدان داری ؟ 

ن گلم این چ حرفیه کار شما غلط نبوده 

زیاد مظلوم بازی در بیاری دور از جونت سوارت میشن 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
چون از حقت دفاع کردی عذاب وجدان داری ؟  ن گلم این چ حرفیه کار شما غلط نبوده  زیاد مظلوم ...

من اولین سالیه که این مهد میزم

دقیقا برای اینکه حساب کار دستشون بیاد و همش از من توقع نداشته باشن گفتم